Ο Μίτσελ στο Gazzetta μετά την παραίτησή του: «Κάναμε σπουδαία δουλειά, καλύτερα έτσι για να μην ζημιωθεί ο Ολυμπιακός!»

Ο Μίτσελ στο Gazzetta μετά την παραίτησή του: «Κάναμε σπουδαία δουλειά, καλύτερα έτσι για να μην ζημιωθεί ο Ολυμπιακός!»

Θάνος Σαρρής
Ο Μίτσελ βαδίζει μπροστά στον πάγκο του Ολυμπιακού

bet365

Λίγο μετά την παραίτησή του, ο Μίτσελ αποδέχθηκε την πρόταση του Gazzetta και σχολίασε τη λύση της συνεργασίας του με τον πρωταθλητή, τονίζοντας ουσιαστικά ότι αποχωρεί για να μην προκαλέσει πρόβλημα στην ομάδα.

Επέστρεψε σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» για τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ στην εφετινή σεζόν, μετά από τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Κάρλος Κορμπεράν. Εκανε ντεμπούτο στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός ήδη μετρούσε δύο ήττες στους ομίλους του Europa League. Κατάφερε σταδιακά να «χτίσει» ποδοσφαιρική ταυτότητα, έκανε «εκκαθάριση» στο ρόστερ, αφήνει τον Ολυμπιακό δεύτερο με μόλις δύο βαθμούς από την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της θητείας του (54 η Ενωση, 52 οι Ερυθρόλευκοι). Εμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αποχωρεί με μία ήττα, από τον ΠΑΟΚ στις 17 Οκτωβρίου 2022!

Του κόστισαν πολύ κάποιες ισοπαλίες (ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος), όμως με τον Μίτσελ στον πάγκο o πρωταθλητής μπήκε πάλι πάρα πολύ δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, στο οποίο όμως πλέον δεν θα πορευτεί με τον διάσημο Ισπανό στον πάγκο του. Λίγο μετά την παραίτησή του, ο 60χρονος πρώην σπουδαίος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Eθνικής Ισπανίας δεν δίστασε να τοποθετηθεί στο Gazzetta σχετικά με το πρόωρο διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό.

Το σχόλιο του Ισπανού προπονητή στο Gazzetta είναι το εξής: «Είναι μια προσωπική απόφαση, η οποία με στενοχωρεί γιατί θεωρώ ότι κάναμε σπουδαία δουλειά. Καλύτερα έτσι, ούτως ώστε να μην ζημιωθεί ο Ολυμπιακός».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα