Ολυμπιακός: Συμφωνείτε ή όχι με την αποχώρηση του Μίτσελ; (poll)

Ολυμπιακός: Συμφωνείτε ή όχι με την αποχώρηση του Μίτσελ; (poll)

Newsroom
Ολυμπιακός: Συμφωνείτε ή όχι με την αποχώρηση του Μίτσελ; (poll)

bet365

Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και το Gazzetta ζητά από τους αναγνώστες του να πάρουν θέση για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Χωρίς τον Μίτσελ θα πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν o Ολυμπιακός, καθώς ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες αφού παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τελευταίο του ματς στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» ήταν η εντός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στον Άρη, σε έναν αγώνα που ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης... απάντησε και πήρε τον βαθμό. Έτσι ο Ισπανός στο δεύτερο του πέρασμά του από το λιμάνι είχε ρεκόρ 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Το Gazzetta βάζει στην... εξίσωση τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν αν συμφωνούν ή όχι με την αποχώρηση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε των play-offs της Superleague.

Loading...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα