Μίτσελ: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για τα τελευταία 20 λεπτά, ο Κανός θα μείνει εκτός με πρόβλημα στο γόνατο»

Ο Μίτσελ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με τον Άρη μίλησε και για τις επιλογές του αλλά και για τους τραυματίες παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός - Άρης 2-2 για:

Το αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό που είναι κακό και το θέμα της τακτικής και των αλλαγών και το κατά πόσον ήταν σε καλή βραδιά ή όχι και ο ίδιος: Είναι μία κακή βραδιά. Πραγματικά είναι μία άσχημη βραδιά γιατί κατά το πιο μεγάλο μέρος του παιχνιδιού παίζαμε καλά. Μετά κάναμε όλοι λάθη και δεχθήκαμε γκολ που μας κόστισαν την ισοφάριση.

Τις αλλαγές του: Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα σίγουρα θα έκανα διαφορετικές αλλαγές. Όταν έκανα την αναγκαστική αλλαγή του Ινμπόμ γιατί ένιωθε ενοχλήσεις δεν περίμενα το 2-1. Ξέρω πολύ καλά ότι στο άσχημο αποτέλεσμα ο πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Για πρώτα 70 λεπτά δεν είμαι υπεύθυνος αλλά για τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα είμαι υπεύθυνος.

Τους Κανός και Μπα: Θα ξεκινήσω από τους τραυματίες. Ο Σέρτζι θα μείνει για ένα διάστημα εκτός γιατί έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Ο Μπα έχει νιώσει μία ενόχληση και ελπίζουμε να είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα. Ο Ινμπόμ ένιωσε ενοχλήσεις αλλά ήταν απόφαση δική μας. Μπορούσε να παίξει ακόμα 10 λεπτά αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε καθώς ήταν από μία πτήση 30 ωρών. Στα αποδυτήρια ήμασταν απογοητευμένοι. Είχαμε πολλές προσδοκίες για να μειώσουμε τη διαφορά μας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι.

Τη μη χρησιμοποίηση του Αραμπί και το εάν είχε να κάνει με τακτική ή ετοιμότητα: Όχι δεν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος. Σκεφτήκαμε πως αφού νικούσαμε με 2-0 θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Μασούρα αλλά μας εξέπληξε ο Άρης με το 2-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα