Μίτσελ: «Ήταν μία έκπληξη, χαρίσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε τον έλεγχο»

Μίτσελ: «Ήταν μία έκπληξη, χαρίσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε τον έλεγχο»

Newsroom
σοφή

bet365

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στους λόγους που ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς κόντρα στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός είδε τον Άρη να επιστρέφει από το 2-0 σε 2-2 και να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει και άλλο την κορυφή.

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην «Cosmote TV» και μίλησε για τους λόγους που ήρθε αυτή η ισοπαλία αλλά και τη συνέχεια.

Για το ματς, τι συνέβη στο τελευταίο 20λεπτο: «Ήταν μία έκπληξη, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, παίξαμε σε καλό επίπεδο. Είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, όπως των Μπα, Κανός και Χουάνγκ. Δεχθήκαμε ένα γκολ από δική μας απροσεξία και μετά ήμασταν. Χαρίσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε υπό τον έλεγχό μας».

Για την ψυχολογία και το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πραγματικά όταν οι ομάδες είναι κοντά και με συνεχόμενα παιχνίδια δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σε καλό επίπεδο, όπως κάναμε για τα 70 λεπτά και σήμερα. Αν το κάνουμε θα έχουμε πιθανότητες κόντρα στον ΠΑΟΚ και οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για τι αλλαγές και αν θα άλλαζε κάτι: «Όταν έχει τελειώσει ένα παιχνίδι είναι εύκολο να κάνει ανάλυση. Είναι από τις φορές που από τα 70 λεπτά είσαι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου και τα τελευταία 20 λεπτά δεν είσαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα