Τερζής: «Μας βοήθησαν οι αλλαγές»

Τερζής: «Μας βοήθησαν οι αλλαγές»

Newsroom
Ο Τερζής

bet365

Ο Τόλης Τερζής στάθηκε σε δύο πράγματα έπειτα από την ισοπαλία του Άρη με τον Ολυμπιακό καθώς αναφέρθηκε στις αλλαγές αλλά και στις σωστές αποστάσεις μεταξύ των παικτών.

Μιλώντας στα κανάλια COSMOTE, ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά ότι… «ξέραμε ότι θα δεχόμασταν πίεση από τον Ολυμπιακό καθώς ειδικά στην έδρα του κάνει δύσκολη τη ζωή του αντιπάλου έχοντας και τη βοήθεια από τον κόσμο του. Δεχθήκαμε δύο γκολ και θεωρώ ότι στο πρώτο θα μπορούσαμε να είχαμε μπλοκάρει το σουτ ενώ το δεύτερο ήταν από μαρκάρισμα σε στατική φάση. Μας βοήθησαν πολύ οι αλλαγές. Οι παίκτες μπήκαν συγκεντρωμένοι, ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και είναι σημαντικός ο βαθμός για μας. Από σήμερα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε καλά, να πάρουμε τη νίκη για να πετύχουμε τον στόχο μας το συντομότερο δυνατό».

Ρωτήθηκε επιμέρους για τις αλλαγές αλλά κι αυτό που άλλαξε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο. «Ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο Ολυμπιακός. Θέλαμε να ξεκινήσουμε από πίσω το παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίωρο ήταν δύσκολο. Μετά βρήκαμε τα πατήματά μας και τις αποστάσεις μου. Τα παιδιά κατάλαβαν ότι με τις μεγάλες μπαλιές η μπάλα ήταν διεκδικούμενη και χάνοντας την κατοχή, αυξανόταν η πίεση. Το αλλάξαμε και στην πορεία του παιχνιδιού τα παιδιά απέκτησαν αυτοπεποίθηση. Μετά πήραμε τις αποστάσεις που έπρεπε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα