Πάολο Φερνάντες: «Υποβλήθηκα σε επέμβαση λόγω καρδιακής αρρυθμίας»

Πάολο Φερνάντες: «Υποβλήθηκα σε επέμβαση λόγω καρδιακής αρρυθμίας»

Δημήτρης Βέργος
Φερνάντες

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Πάολο Φερνάντες αποκάλυψε πως προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση την Κυριακή εξαιτίας καρδιακής αρρυθμίας που παρουσίασε.

Ο Πάολο Φερνάντες αποκλείστηκε χθες από την αποστολή της ΑΕΚ για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Τελικά ο ίδιος λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω καρδιακής αρρυθμίας που αντιμετώπισε.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ ήταν μια μικροεπέμβαση ρουτίνας και όχι κάτι σημαντικό, την οποία όμως έπρεπε να πραγματοποιήσει. Μάλιστα από την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις. Ήταν καθαρά ένα δικό του θέμα για επέμβαση με την ΑΕΚ να μην τον επηρεάζει στην τελική του απόφαση.

Στην ανάρτησή του ο Φερνάντες με μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, έγραψε: «Γεια σε όλους. Έπρεπε να προχωρήσω σε χειρουργική επέμβαση σήμερα εξ αιτίας μιας καρδιακής αρρυθμίας που είχα, όχι κάτι το σοβαρό, αλλά έπρεπε να γίνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που βρήκαν χρόνο και μου έστειλαν και κυρίως στην οικογένειά μου. Σύντομα πάλι πίσω. Καλή τύχη στα παιδιά απόψε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα