ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις οι επιλογές στην ενδεκάδα του… απόντα Λουτσέσκου

Σβαμπ και Αουγκούστο ξεκινούν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

bet365

Δείτε ποιες είναι οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο αποψινό μεγάλο ντέρμπι των δύο «Δικεφάλων» στην Τούμπα. Δίδυμο Αουγκούστο - Σβαμπ στη μεσαία γραμμή.

Ύστερα από 186 αγώνες στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, αυτή είναι πρώτη φορά που αναγκαστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα απουσιάσει, με τον έτερο του ήμισυ, Κριστιάνο Μπάτσι, να… πέφτει στα βαθιά και να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή.

Η αποστολή ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ επίσημα λίγο πριν από την σέντρα του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-offs της Stoiximan Super League.

Πάμε να δούμε πως θα παραταχθούν οι «ασπρόμαυροι» στο τερέν της Τούμπας; Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτάρσκι, ενώ η αμυντική γραμμή από τη στιγμή που επέστρεψαν Κουλιεράκης και Ίνγκασον φαίνεται πως θα αποτελείται από τους δύο συν τους Σάστρε και Ράφα Σοάρες στα άκρα.

Στη μεσαία γραμμή ο Αουγκούστο είχε «κλειδωμένη» τη θέση, ενώ για τον παρτενέρ του το δίλημμα Ντάντας ή Σβαμπ απαντήθηκε με την επιλογή του Αυστριακού μέσου.

Η… frontline δεν υπάρχουν αλλαγές σε πρόσωπα. Οι Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ παίρνουν φανέλα βασικού, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ολιβέιρα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα