ΑΕΚ Κ17 - Ολυμπιακός Κ17: Οι άνθρωποι των δύο ομάδων «ενώθηκαν» για να βοηθήσουν στον τραυματισμό του Κουτσόπουλου

Newsroom
ΑΕΚ και Ολυμπιακός «ενώθηκαν» για να βοηθήσουν στον τραυματισμό του Κουτσόπουλου

bet365

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ένωσαν τις δυνάμεις για να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων» Κουτσόπουλου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 στην έδρα της ΑΕΚ σε αγώνα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Superleague, όμως αυτό δεν ήταν το πιο σημαντικό γεγονός που προέκυψε από το παιχνίδι αυτό.

Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, δύο παίκτες των ομάδων συγκρούστηκαν γόνατο με γόνατο με αποτέλεσμα ο Κουτσόπουλος του Ολυμπιακού να υποστεί εξάρθρωση αριστερής επιγονατίδας και να μείνει στο έδαφος σφαδάζονας.

Αμέσως το παιχνίδι σταμάτησε κι έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο ο φυσικοθεραπευτής του Ολυμπιακού με τον γιατρό της ΑΕΚ, Ανδρέα Αναμορλίδη με τον φυσικοθεραπευτή της «Ένωσης», Δουνύση Έγκαρχο να ακολουθεί κι εκείνος. Αυτοί αποφάσισαν να ανατάξουν το εξάρθρημα επί τόπου με πλήρη επιτυχία.

Κάπως έτσι ο ποδοσφαιριστής έγινε αλλαγή και μπόρεσε να φύγει χωρίς φρικτούς πόντους για το νοσοκομείο. Ο φυσικοθεραπευτής των «ερυθρολεύκων» πήγε στην συνέχεια στον πάγκο όπου βρισκόταν το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ και το ευχαρίστησε για την άμεση συνδρομή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα