Ολυμπιακός: Επιβεβαιώθηκε η απουσία του Χάμες με Άρη, επιστροφή για Εμβιλά για πρώτη φορά μετά τις 25 Φλεβάρη

Ο Χάμες

bet365

Ο Μίτσελ έκανε γνωστές τις επιλογές του για το Ολυμπιακός - Άρης, με τον Χάμες να μένει εκτός όπως αναμενόταν και τον Εμβιλά να γυρίζει για πρώτη φορά μετά τον Φλεβάρη.

Ο Κολομβιανός σταρ μένει εκτός με τον Άρη λόγω του προβλήματός του, θα χάσει και τον ΠΑΟΚ και μένει να φανεί εάν θα προλάβει τον Παναθηναϊκό. Εκτός αυτού και τον Χάμες δηλαδή στα της αποστολής με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεχωρίζει και το come back του Εμβιλά για πρώτη φορά μετά τις 25 Φλεβάρη και το 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Off από την αποστολή είναι και παίκτες όπως οι Ντόι, Παπέ Σισέ και Ανδρούτσος.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για την αποστολή

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη. Οι επιλογές του κ. Μίτσελ για το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/4, 21:00) τον Αρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το Σάββατο (1/4) στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή. Οι ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής: Μπα, Μπακαμπού, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα