Ολυμπιακός: Οι Μασούρας και Κανός έχουν τον πρώτο λόγο για βασικοί με τον Άρη

Ο Μασούρας

bet365

Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχουν αποκτήσει το προβάδισμα για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού με τον Άρη την Κυριακή.

Και ο Μασούρας αλλά και ο Κανός είναι φαβορί για να παίξουν βασικοί στον Ολυμπιακό με αντίπαλο τον Άρη την Κυριακή στο Φάληρο (21.00, COSMOTE SPORTS TV 1). Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του στις 18.00 το Σάββατο. Θα έχει προπόνηση και μετά θα βγει αποστολή.

Ως προς την 11άδα του Ολυμπιακού ο Πασχαλάκης με Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σωκράτη και Ροντινέι έχουν το πάνω χέρι για τα μετόπισθεν. Εξάρι ο Σαμασέκου και ενώ λογικά θα υπάρχει και η επιλογή του Εμβιλά, οκτάρι ο Ινμπόμ Χουάνγκ και τριάδα με Φορτούνη, Κανός και Μασούρα πίσω από τον Μπακαμπού.

Ο Γιώργος Μασούρας φέτος έχει 37 αγώνες με 4 γκολ και 2 ασίστ. Ο Κανός έχει στον Ολυμπιακό 4 γκολ, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι. Ο Μπιέλ από την άλλη θα είναι και αυτός μία λύση από τη στιγμή που - όπως και ο Εμβιλά - προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες. Από τους απόντες προφανώς η πλέον δυνατή απώλεια είναι αυτή του Χάμες, που ενδέχεται να λείψει ακόμα και από το αμέσως επόμενο ματς - μετά τον ΠΑΟΚ - που θα είναι με τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα