Χάμες Ροντρίγκες: Αγώνας δρόμου να προλάβει Λεωφόρο, «ΟΚ» Μπιέλ-Εμβιλά 

Χάμες Ροντρίγκες: Αγώνας δρόμου να προλάβει Λεωφόρο, «ΟΚ» Μπιέλ-Εμβιλά 

Χάμες Ροντρίγκες και Μπιέλ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Μίτσελ είδε στη σημερινή προπόνηση τους Μπιέλ και Εμβιλά να προπονούνται κανονικά και είναι στο χέρι του το κατά πόσο θα τους χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Αρη. Ο Χάμες θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Παναθηναϊκό στις 9/2.

Ευχάριστα είναι τα νέα στον Ολυμπιακό ενόψει Άρη καθώς οι Μπιέλ και Εμβιλά προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή και μένει να φανεί το κατά πόσο θα είναι έτοιμοι για να υπολογιστούν ή όχι στα πλάνα του Μίτσελ για τον αγώνα της Κυριακής.

Από την άλλη, ο Χάμες Ροντρίγκες γύρισε με πρόβλημα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κολομβίας. Ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών θα χάσει σίγουρα και το ματς με τον ΠΑΟΚ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 9/2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα