Άρης: Δύσκολα ο Καμαρά με Ολυμπιακό, πρόβλημα με Ρουπ

Άρης: Δύσκολα ο Καμαρά με Ολυμπιακό, πρόβλημα με Ρουπ

Ο Καμαρά

bet365

Με τη συμμετοχή των τεσσάρων από τους πέμπτε διεθνείς συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (2/4) με τον Ολυμπιακό ενώ ο Λούκας Ρουπ αναμένεται να μείνει εκτός για διάστημα ακόμη 3-4 εβδομάδων.

Ο Γερμανός μέσος μετέβη στην πατρίδα του όπου εξετάστηκε και από τον προσωπικό του γιατρό, κατόπιν συνεννόησης με το ιατρικό επιτελείο του Άρη. Κι όπως διαπιστώθηκε θα μείνει εκτός δράσης γι’ ακόμη 3-4 εβδομάδες καθώς λόγω του ιατρικού ιστορικού του υπάρχει κίνδυνος υποτροπής και κατ’ επέκταση πολύμηνης απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό σημαίνει ότι ο 32χρονος μέσος θα προσπαθήσει να προλάβει τους τελευταίους 2-3 αγώνες των play-offs.

Στο μεταξύ, απόψε (31/3) αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, γεγονός το οποίο προφανέστατα μειώνει τις πιθανότητες συμμετοχής του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Τόλης Τερζής άφησε ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο, θέλει να δει την αντίδρασή του στη μοναδική προπόνηση στην οποία θα λάβει μέρος ο Μαυριτανός, σαφέστατα όμως δεν είναι τόσο εύκολο να αγωνιστεί με μόλις μία προπόνηση.

Αντιθέτως, προπονήθηκαν οι Λούις Πάλμα, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού οι οποίοι θα είναι στην αποστολή η οποία θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή (1/4) τελευταία προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα