Παναθηναϊκός: Μία θέση στα χαφ παραμένει ανοιχτή ενόψει Βόλου

Παναθηναϊκός: Μία θέση στα χαφ παραμένει ανοιχτή ενόψει Βόλου

Νίκος Αθανασίου
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης

bet365

Η απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την χρησιμοποίηση η μη του Δημήτρη Κουρμπέλη θα καθορίσει τη μόνη ανοιχτή υπόθεση για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου κόντρα στον Βόλο, υποδεχόμενος την θεσσαλική ομάδα στη Λεωφόρο το απόγευμα της Κυριακής. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» συνεχίζεται χωρίς κάποιο σημαντικό απρόοπτο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα σχέδιά του, έχοντας όλα τα βασικά του «όπλα» στη διάθεσή του.

Όσον αφορά τις σκέψεις ενδεκάδας, η απόφαση για την διαχείριση του Δημήτρη Κουρμπέλη μετά το τράβηγμα στην Εθνική, θα κρίνει την σύνθεση του βασικού σχήματος. Ο αρχηγός των «πρασίνων» έχει μπει στις τελευταίες προπονήσεις, έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και ίσως ο Σέρβος τεχνικός κρίνει πως θα πρέπει να τον προφυλάξει ενόψει των αγώνων με Άρη και Ολυμπιακό στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται.

Σε αυτή την περίπτωση, την θέση του αναμένεται να πάρει ο Άνταμ Τσέριν που ήταν εξαιρετικός στα παιχνίδια της Εθνικής Σλοβενίας με Καζακστάν και Σαν Μαρίνο.

Στις υπόλοιπες, ο Μπρινιόλι αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Χουάνκαρ αριστερός μπακ, ο Κώτσιρας δεξιός και ο Σένκεφελντ με τον Μάγκνουσον οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Μπερνάρντ στον άξονα, στα «φτερά» ο Μαντσίνι και ο Παλάσιος και στη θέση του σέντερ φορ ο Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα