Stoiximan Super League: Επανέναρξη στα play-outs με τη μάχη για τη σωτηρία να εντείνεται

Newsroom
Ρομαό και Τιλίκα μάχονται για την μπάλα

bet365

Η δεύτερη αγωνιστική των play-outs διεξάγεται το Σάββατο (1/4) με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο και στις τέσσερις αναμετρήσεις.

Οι Λεβαδειακός, Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικός είναι οι τέσσερις που παλεύουν για την παραμονή με την ομάδα της Φθιώτιδας να είναι η μόνη που αγωνίζεται μακριά από την έδρα της.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 17:00 με τον Λεβαδειακό που βρίσκεται για την ώρα στην προτελευταία θέση και προέρχεται από ένα σημαντικό βαθμό στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Ατρόμητο που ξεκίνησε νικηφόρα τα play-outs και προπορεύεται στην ειδική βαθμολογία.

Χωρίς νέες «απώλειες» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού. Ο Λούα Λούα είναι η πιο σημαντική απουσία των Βοιωτών και η αποστολή τους αποτελείται από τους Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Μπελμόντε, Χάμοντ, Μεχία, Σακό, Βινίσιους, Βήχο, Βρακά, Γιαννιώτα, Δούμτσιο, Λιάγκα, Νίκα, Ντεντάκη, Παναγιώτου, Συμελίδη, Τζημόπουλο, Τσάπρα, Νταμπό, Σαχπεκίδη, Γερεμέγεφ και Παζ.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Κρις Κόουλμαν έχει τα γνωστά προβλήματα που αφορούν τους Στρούγγη, Σουάρεθ και Κιβρακίδη. Η αποστολή: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Στις 17:30 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός που δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον φιλοξενεί τη Λαμία, η οποία μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα βγήκε για λίγο από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο... παρά ένα τέθηκαν νοκ άουτ οι Μαλής, Χουχούμης στον Παναιτωλικό. Εκτός παραμένει ο Νταγκό και η αποστολή των «κυανοκίτρινων» αποτελείται από τους Ανέστη, Αποστολάκη, Μλάντεν, Καρέλη, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδη, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκη, Βοΐλης, Χουάνπι, Κολοβό, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Τσιγγάρα, Στάγιτς, Λιάβα.

Στην αποστολή της Λαμίας δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι και Μανούσο που είχαν αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκεί και πέρα οι Τόσιτς και Πάβλοβετς όπως και στο προηγούμενο ματς έμειναν ξανά εκτός. Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεδίνα.

Δυο ώρες αργότερα (19:30) στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μια σχετική διαφορά ασφαλείας θέλει να πάρει νίκη που θα του δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα υποδεχόμενος τον ΟΦΗ, ο οποίος με τους βαθμούς που έχει μαζέψει δεν αισθάνεται πίεση.

Ο Θανάσης Στάικος βλέπει τον Νίνη να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή έχοντας επανέλθει στις προπονήσεις. Αντίθετα όπως αναμενόταν εκτός έμειναν οι τραυματίες Παντελάκης και Καραχάλιος, ενώ επίσης εκτός παραμένουν και οι Λέο, Κιάκος και Κόντε. Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Τζίμας, Τζίνο, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης, Λιάσος, Νίνης, Παμλίδης, Ροσέρο, Σταματελόπουλος, Μπαλάν.

Ο ΟΦΗ είδε τους Λουίζ Φελίπε και Τοράλ να τίθεται στην διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας σε αντίθεση με τους τραυματίες Μπαλογιάννη και Μεγιάδο. Οι Γρίβας και Σηφάκης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι Σωτηρίου, Μπιφουμά, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης. Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Περέα, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Ντζου, Ντίκο, Φελίπε, Γκρόνινγκ.

Στις 21:00 το πρόγραμμα κλείνει στη Νίκαια με τον ουραγό Ιωνικό που «καίγεται» για βαθμούς να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ουσιαστικά έχει καθαρίσει, ειδικά μετά και το νικηφόρο ξεκίνημά του στα play-outs στην επικράτηση επί του Παναιτωλικού.

Πλήρης πηγαίνει ο Ιωνικός καθώς ο Γούλερι επιστρέφει και ο Μιχάλης Γρηγορίου υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Αλέν, Τσιριγώτης, Ρομαό, Μπουενά, Τσιγκρίνσκι, Σάκιτς, Μύγας, Βαλεριάνος, Σόουζα, Ρουμπουλάκου, Αντούνες, Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Κάνιας, Λοβέρα, Μασάς, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Καμπράλ, Μάνος, Γούλερι, Μάντζης.

Ο Αστέρας Τρίπολης πηγαίνει στη Νίκαια με τον Άκη Μάντζιο να μην υπολογίζει στους τραυματίες Ρεγκίς και Μουνάφο. Αντίθετα επανέρχονται στη διάθεσή του οι Ιγκλέσιας και Μπαρτόλο. Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Αλάγκμπε, Ζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Ντεμιντένκο, Κωστέας.

Tο τηλεοπτικό πρόγραμμα

Λεβαδειακός - Ατρόμητος (17:00) NovaSports 2
Παναιτωλικός - Λαμία (17:30) CosmoteSport 1
ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ (19:30) NovaSports 2
Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης (21:00) CosmoteSport 1

Η βαθμολογία των play-outs (1η αγωνιστική)

7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 32
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 29
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 28
10. Ο.Φ.Η. 27
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 23
12. ΛΑΜΙΑ 20
-------------------------------
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 18
14. ΙΩΝΙΚΟΣ 18

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα