Ολυμπιακός: Επιστροφή για Χάμες, Ινμπόμ, Μπακαμπού και Σαμασέκου

Ολυμπιακός: Επιστροφή για Χάμες, Ινμπόμ, Μπακαμπού και Σαμασέκου

Ο Χάμες με τον Φορτούνη

bet365

Οι διεθνείς που ήταν στο εξωτερικό έχουν γυρίσει στη... βάση τους στον Ολυμπιακό και η κατάστασή τους, ειδικά του Χάμες, θα αξιολογηθεί την Παρασκευή.

Οι Χάμες Ροντρίγκες, Ινμπόμ Χουάνγκ, Σεντρίκ Μπακαμπού και Ντιαντιέ Σαμασέκου έχουν γυρίσει στην Ελλάδα. Ωστόσο σε προπονητικούς ρυθμούς αναμένεται να μπουν την Παρασκευή στον Ολυμπιακό. Το πλέον βασικό ζητούμενο έχει να κάνει με την κατάσταση του Χάμες και τον τραυματισμό που έχει αποκομίσει.

Προφανώς παραμένει ερωτηματικό και ο Μπιέλ και ο Εμβιλά παρότι προπονήθηκαν κανονικά. Σίγουρα όμως τα μηνύματα για αυτούς τους 2 είναι πιο αισιόδοξα σε σχέση με τον Κολομβιανό υπό την έννοια πως ο κόουτς Μίτσελ θα περιμένει να δει στον Ρέντη την Παρασκευή το επίπεδο ετοιμότητάς του ενώ για τον Ισπανό και τον Γάλλο έχει ήδη μία εικόνα.

Σε σχέση με την 11άδα πάντως οι Φορτούνης, Μασούρας και Κανός έχουν τον πρώτο λόγο για βασικοί. Ο Φορτούνης για δεκάρι και οι άλλοι δύο για βασικοί εξτρέμ στο Ολυμπιακός - Άρης της Κυριακής.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα