Άρης: Ο Λούις Πάλμα «διέψευσε» τον προπονητή του στην Ονδούρα

Άρης: Ο Λούις Πάλμα «διέψευσε» τον προπονητή του στην Ονδούρα

Ο Πάλμα

bet365

Ένα tweet του Λούις Πάλμα… άναψε φωτιές στην Ονδούρα καθώς ειρωνεύτηκε τη δήλωση του προπονητή του στην εθνική ομάδα ο οποίος δήλωσε ότι ο 23χρονος επιθετικός δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης.

Ο Λούις Πάλμα δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Ντιέγκο Βάσκεθ και στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Ονδούρα στις Ηνωμένες Πολιτείες κι αυτή η απόφασή του προκάλεσε την… γκρίνια των media. Μάλιστα, πολλοί κατέκριναν τον ομοσπονδιακό τεχνικό για τις αποφάσεις του υποστηρίζοντας ότι δεν γίνεται να μην παίρνει λεπτά συμμετοχής ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος διακρίνεται σε ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Λόγω των δημοσιευμάτων, μετά την ήττα από τον Καναδά, ο Ντιέγκο Βάσκεθ αναφέρθηκε στη μη χρησιμοποίηση του Πάλμα και υποστήριξε ότι ήταν άρρωστος καθώς επίσης και ότι κατόπιν συζήτησης μαζί του προτίμησε να τον προστατεύσει.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι αυτή η άποψη δεν «υιοθετείται» από τον Λούις Πάλμα καθώς με tweet του έγραψε… «άρρωστος;;;; Α, καλά», χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα emoji . Η αντίδραση του 23χρονου επιθετικού προκάλεσε νέα δημοσιεύματα καθώς τα Media της Ονδούρας υποστηρίζουν ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί είπα κάτι που δεν ισχύει ή τουλάχιστον δεν είναι δεκτό από την πλευρά του παίκτη.

Ο Πάλμα


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα