Επιβεβαιώθηκε η επαφή Μητσοτάκη-Τσέφεριν: «Να κυλήσουν οι επόμενες αγωνιστικές με διαφάνεια», είπε ο Οικονόμου

Newsroom
Επιβεβαιώθηκε η επαφή Μητσοτάκη-Τσέφεριν: «Να κυλήσουν οι επόμενες αγωνιστικές με διαφάνεια», είπε ο Οικονόμου

bet365

Επιβεβαιώθηκε η επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA, Αλακσάντερ Τσέφεριν.

Την επικοινωνία που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσαντερ Τσέφεριν, για το θέμα της διαιτησίας στα Play-Offs της Stoiximan Super League, επιβεβαίωσε στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο Γιάννης Οικονόμου, είπε: «Ναι, ο Πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA. Στην χώρα μας διεξάγεται ένα πρωτάθλημα που είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών και νομίζω οτι όλοι θέλουμε, οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και προφανώς και η διαιτησία, να συμβάλουν ώστε να κυλήσουν οι επόμενες αγωνιστικές με διαφάνεια. Να συμβάλουν όλοι αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί και να τελειώσει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και με διαιτησίες υψηλού επίπεδου που δεν θα αμφιθσβητηθούν, το κύρος και η αποτελεσματικότητά τους».

Μάλιστα, όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε ποιος ζήτησε να γίνει αυτή η επικοινωνία, ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Κανένας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα