Ολυμπιακός: Τα τρία ερωτηματικά του Μίτσελ ενόψει Άρη αλλά και για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (vids)

Ολυμπιακός: Τα τρία ερωτηματικά του Μίτσελ ενόψει Άρη αλλά και για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (vids)

οσφπ

bet365

Με τους διεθνείς να επιστρέφουν στο Ρέντη, ο Μίτσελ έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του και ανάμεσα σε αυτά, υπάρχουν και τρία σημαντικά ερωτηματικά.

Μετά από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός ήδη δουλεύει και προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Άρη για την 2η αγωνιστική των play-offs με μοναδικό στόχο να δοθεί συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα με τον Βόλο.

Ο Μίτσελ βλέπει τους διεθνής ποδοσφαιριστές να περνούν ξανά τις πύλες του Ρέντη και να μπαίνουν στα πλάνα του ενόψει της δύσκολης συνεχείας, καθώς μετά τους «κίτρινους», ακολουθούν τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ (05/04, στις 21:00) και Παναθηναϊκό (09/04, στις 21:00).

Τρία από τα μεγάλα ερωτηματικά στο μυαλό του Ισπανού κόουτς είναι οι Γιαν Εμβιλά, Χάμες Ροντρίγκες αλλά και ο Πεπ Μπιέλ ενώ αναμένει να δει την κατάσταση και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών που έφυγαν για τις εθνικές ομάδες τους.

Αμφότεροι έχουν βασική θέση στον φετινό Ολυμπιακό και αναμένεται να φανεί τις επόμενες μέρες αν είναι σε θέση να βοηθήσουν τους Πειραιώτες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι ένα πρόβλημα που προέκυψε μετά την προπόνηση της Τετάρτης (29/03) καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα και θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού. Πάντως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τον Άρη.

Ο Εμβιλά αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 25/02 και δεν έχει δείξει πώς μπορεί να είναι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή. Στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί η κατάστασή του και ο Μίτσελ θα κρίνει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Όσον αφορά τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, παρότι επέστρεψε στη δράση και έπαιξε στο φιλικό της Κολομβίας με τη Ν. Κορέα (σκόραρε κιόλας), έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την Ιαπωνία και μένει να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Συνεχίζεται η επιστροφή από τις εθνικές υποχρεώσεις

Μετά την επιστροφή των Φορτούνη, Μασούρα, Πασχαλάκη και Ρέτσου, ο Ολυμπιακός είδε και άλλους ποδοσφαιριστές να έρχονται στο Ρέντη από τις εθνικές ομάδες τους. Ο Χάμες Ροντρίγκες είχε μείνει εκτός αποστολής για το τελευταίο φιλικό με την Ιαπωνία και θα κριθεί η κατάστασή του ενώ επέστρεψε και ο Ινμπόμ Χουάνγκ. Ο Μπουτούτσι έπαιξε την Τρίτη (29/03) με το Κόσοβο και θα μπει και αυτός σε ρυθμούς... Άρη όπως και ο Σαμασέκου.

Από εκεί και πέρα, ο Σεντρίκ Μπακαμπού αγωνίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/03) με τη ΛΔ του Κονγκό (όπου σκόραρε αλλά αποβλήθηκε), οπότε αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη (30/03).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα