Βόλος για Καρυπίδη: «Τι να περιμένει κανείς από έναν κλαρινογαμπρό-Influencer»

Newsroom
Βόλος για Καρυπίδη: «Τι να περιμένει κανείς από έναν κλαρινογαμπρό-Influencer»

bet365

Ο Βόλος δεν άφησε αναπάντητες τις διαρροές του Άρη εκδίδοντας νέα ανακοίνωση στην οποία χαρακτήριζε «κλαρινογαμπρό-influencer» τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Ο Βόλος έβγαλε νέα ανακοίνωση για να απαντήσει στις διαρροές της ΠΑΕ Άρης κάνοντας νέα επίθεση στον ιδιοκτήτη της ομάδας Θοδωρή Καρυπίδη, επειδή επέλεξε να απαντήσει στην ομάδα της Μαγνησίας μέσω διαρροών χαρακτηρίζοντάς τον «κλαρινογαμπρό-influencer».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Με αφορμή τη νέα διαρροή του Θόδωρα Καρυπίδη, γνωστού και ως Κάρυ, θα περιμέναμε να είχε λίγο ανδρισμό και να μας απαντούσε με επίσημη ανακοίνωση όπως κάναμε εμείς.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν κλαρινογαμπρό – influencer, που οδήγησε ανθρώπους του μόχθου από τη Θεσσαλία και τη Βόρεια Ελλάδα να κλαίνε ακόμη, με τα «ριχτάδικα» που δημιούργησε.

*Μια και δεν βρήκαμε τη φωτογραφία με το κολλάν, σας παραθέτουμε τη φωτογραφία με την κίτρινη βερμούδα και τη γραβάτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα