ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος μίλησε με την UEFA για τους elite διαιτητές και τη συνάντηση με τους προέδρους
Μετά την συνάντηση με τους προέδρους των Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Βόλου στην ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος βρέθηκε στη Νυόν την Τρίτη (28/03).
Εκεί, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, πήγε στα γραφεία της UEFA για την προγραμματισμένη συνάντηση με τα στελέχη της, μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή, Ιάκωβο Φιλιππούση, όπου συζήτησε για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε στο θέμα της βοήθειας για τους Elite διαιτητές ενώ μίλησε και για όσα έγιναν στη σύσκεψη με τους προέδρους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
