Άρης: Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Λούκας Ρουπ

Άρης: Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Λούκας Ρουπ

Ο Ρουπ

bet365

Στο επόμενο 48ώρο θα κριθεί η συμμετοχή του Λούκας Ρουπ στον εκτός έδρας αγώνα (2/4) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Αν και η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για διάστημα απουσίας 7-10 ημερών, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε έναν μήνα καθώς αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην εντός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου όπου υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Αυτός ο τραυματισμός είχε ως συνέπεια την απουσία του από τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας απέναντι σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επίσης και στην πρεμιέρα των Playoffs με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Λούκας Ρουπ δεν μπήκε στο σημερινό (28/3) ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης καθώς προτιμήθηκε να ακολουθήσει ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Πέραν του έμπειρου μέσου οι «κίτρινοι» περιμένουν την επιστροφή των διεθνών γνωρίζοντας τον τραυματισμό του Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλά και την ίωση που ταλαιπωρεί τον Λούις Πάλμα. Σύμφωνα με τα αφρικανικά media, ο πρώτος δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό (28/3) παιχνίδι της Μαυριτανίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού καθώς στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων δέχθηκε ένα χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα. Μάλιστα, στον λογαριασμό της ομοσπονδίας της Μαυριτανίας στο twitter αναρτήθηκε μια φωτογραφία του 28χρονου επιθετικού του Άρη όπου έχει δεμένο το πόδι του.

Ο Καμαρά

Σε ότι αφορά τον Λούις Πάλμα, τα ξημερώματα η Ονδούρα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Καναδά και σύμφωνα με τα media της χώρας του η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα