Μπακαμπού: «Εμπιστεύομαι την ομάδα μου» (vid)

Μπακαμπού: «Εμπιστεύομαι την ομάδα μου» (vid)

Newsroom
Ο Μπακαμπού

bet365

Ο Σεντριίκ Μπακαμπού έδωσε το «σύνθημα» κατάκτησης του τίτλου από τον Ολυμπιακό.

Το βραβείο Stoiximan Player of the Month για τον Ιανουάριο, παρέλαβε σήμερα (27/3) ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Ο φορ του Ολυμπιακού έδωσε το «σύνθημα» ώστε η ομάδα να κατακτήσει στο φινάλε και το πρωτάθλημα. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, είμαι πολύ περήφανος που λαμβάνω αυτό το βραβείο και ελπίζω πως τώρα θα κερδίσουμε και βραβείο για όλη την ομάδα. Επομένως είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό και συνεχίζουμε βήμα-βήμα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαι συγκεντρωμένος, εμπιστεύομαι την ομάδα μου και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Σημαίνει πολλά για μένα αυτό το βραβείο γιατί δουλεύω κάθε μέρα και θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου, γιατί το βραβείο αυτό είναι δικό μου, όμως είναι και της ομάδας και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα