Το αληθινό ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ κόντρα σε κάθε είδους επικοινωνία

Το αληθινό ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ κόντρα σε κάθε είδους επικοινωνία

Το αληθινό ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ κόντρα σε κάθε είδους επικοινωνία

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για όσα γίνονται για τις εντυπώσεις και την επικοινωνία, ακόμη και για τη σημερινή συνάντηση και τα βάζει απέναντι στο ποδόσφαιρο που προσπαθεί και πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ.

Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών στην Ελλάδα, είναι εκείνο που προκαλεί και την μεγαλύτερη τοξικότητα! Αυτοί είμαστε…

Έχει πλάκα όμως που ακόμη και τώρα υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι κάνουν πώς δεν αναγνωρίζουν εκείνους που έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για τις δύο φετινές πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ποιος για παράδειγμα δεν γνωρίζει τους πρωταγωνιστές της μεγάλης αλλαγής στο χώρο του ποδοσφαίρου μας από το 2016 και μετά; Από τότε που όλοι οι μεγάλοι έχουν δικαίωμα να ελπίζουν και να πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αυτό για το οποίο πριν το 2016, στην εποχή του 100-0 υπέρ του ενός, έπρεπε όλα να έχουν κριθεί μέχρι το Νοέμβριο…

Για την φετινή αισχρή και επιτηδευμένη τοξικότητα, πόσες φορές δεν διαβάσατε από το περασμένο καλοκαίρι γι’ αυτό που θα μας έβρισκε; Ήταν τόσο ξεκάθαρο ποιες δυνάμεις θα επιχειρούσαν την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ένταση με στόχο να παρέμβει η UEFA για να επιβάλει Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή… Ο Ολυμπιακός και όσοι έχουν σχέσεις μαζί του αποκαλύφθηκαν πολύ-πολύ γρήγορα.

Κάπως έτσι φθάσαμε στην κορύφωση των play-offs. Όσο πιο πολλοί διεκδικούν τον τίτλο, όσο περισσότερο μοιράζονται οι πιθανότητες, τόσο μεγαλύτερη η ένταση, η εσκεμμένη ανακατωσούρα και η τοξικότητα για τη διαιτησία. Δύο μόνο στοιχεία που αποδεικνύουν τα παραπάνω:

- Πλάκα δεν έχει που κάνουν ότι φωνάζουν για να έρθουν elite διαιτητές, αλλά και όταν αυτοί ήρθαν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ανακάτεψαν όλο τον κόσμο προκαλώντας φασαρία και ένταση;

- Κωμικοτραγικό δεν είναι να αναφέρουν στο παραπλανημένο και ευκολόπιστο κοινό τους, ότι ο Κλάτενμπεργκ σε αυτές τις κρίσιμες περιόδους έφερνε elite διαιτητές; Και μία απλή έρευνα απέδειξε ότι στα 24 μεγάλα ματς των περσινών και προπέρσινων play offs, ο Άγγλος είχε βρει ΜΟΝΟ δύο elite διαιτητές και αυτούς στα αδιάφορα ματς της τελευταίας αγωνιστικής! Θέλουν να μας πείσουν ότι τώρα ο Κλάτενμπεργκ θα έβρισκε δύο elite κάθε εβδομάδα για να σφυρίξουν στα ντέρμπι των play offs, ενώ πέρσι και πρόπερσι που είχε την ευθύνη, έφερε 2 στα 24 !

Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός της στημένης τοξικότητας, τότε τι είναι;

Οι σημερινές αντιθέσεις

Κάπως έτσι θα βρεθούν και σήμερα στην ΕΠΟ και στο γραφείο του Μπένετ, με σκοπό να στήσουν ένα μεγάλο επικοινωνιακό σόου! Ποιος πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός και οι «φίλοι» του πηγαίνουν εκεί για την ουσία, για να βρεθεί οποιαδήποτε λύση; Οι μόνοι που περιμένουν σήμερα κάτι, είναι οι υπεύθυνοι επικοινωνίας και ειδικά μερικοί που θα τρέχουν να προλάβουν ατάκες της σύσκεψης με σκοπό να δείξουν ποιος κατάφερε να προσβάλλει περισσότερο τον άλλον. Ακόμη και πριν τη διαδικασία, μετράνε παρουσίες και ψήφους για να δημιουργήσουν εντυπώσεις! Θα ζητάνε elite ενώ ξέρουν ότι και να έρθουν ΠΑΛΙ θα γκρινιάζουν. Θα λένε για τον Κλάτενμπεργκ, με τον έρωτα που του δείχνουν να τους έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα, ο οποίος όμως έκανε τα ίδια και χειρότερα στα τελευταία play offs!

Κάπως έτσι έχουμε το κανονικό παιχνίδι και τη επικοινωνία. Για να μετρήσουμε αντιθέσεις:

- Από τη μία λοιπόν το αληθινό ποδόσφαιρο με τα πραγματικά projects τύπου ΠΑΟΚ που εξελίσσονται με εντυπωσιακό τρόπο και από την άλλη, οι τυχοδιώκτες των τελευταίων μηνών, που ψάχνουν επικοινωνιακά τρικ μπας και διατηρήσουν την ένταση στα ύψη, χωρίς να νοιάζονται για τους κινδύνους που δημιουργούνται στην κοινωνία.

- Από τη μία η ομάδα των πιτσιρικάδων που εκπλήσσει με το ποδόσφαιρο που παίζει και το φοβερό αήττητο σερί και από την άλλη το ποδόσφαιρο των «γραφειάδων που παθαίνουν θλάση στα δάκτυλα γράφοντας κουραστικές ανακοινώσεις.

- Στη μία πλευρά ο ΠΑΟΚ που μαθαίνει στους παίκτες του το συνδυαστικό ποδόσφαιρο με το οποίο μπαίνουν με την μπάλα στα δίχτυα και από την άλλη ομάδες που μαθαίνουν στους πιτσιρικάδες τους πώς να αποχωρούν από το γήπεδο ακόμη και στη SL2!

- Ο ΠΑΟΚ που χάνει βαθμούς με σφυρίγματα από τον ΠΑΣ ενώ κόντρα στον Αστέρα οι διαιτητές ξεχνούν να τσεκάρουν φάσεις που διαμορφώνουν αποτέλεσμα και από την άλλη ποδοσφαιράνθρωποι που δημιουργούν ένταση στον κόσμο γράφοντας ανακοινώσεις στις οποίες κάνουν λάθος στους κανονισμούς!

- Στη μία πλευρά ο ΠΑΟΚ που «κλαίει» τους βαθμούς που έχασε από 3-4-5 διαιτητές οι οποίοι τιμωρήθηκαν με αντικειμενικά κριτήρια και από την άλλη ομάδες που κλαίγονται επειδή δεν τους επέτρεψαν να κερδίσουν με γκολ οφσάιντ!

- Ο ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου που κατηγορείται εύκολα και άφοβα από όλους τους αντικειμενικούς γιατί λέει αλήθεια με στοιχεία και από την άλλη κόσμος που απειλεί άμεσα και έμμεσα, χωρίς κανείς να τολμάει την παραμικρή κριτική!

- Ο ΠΑΟΚ με την αλήθεια της κλοπής στην Τρίπολη και από την άλλη μηχανισμοί που βασίζονται στο… «και δίκιο να έχει ο ΠΑΟΚ, εμείς δεν θα το λέμε για να δημιουργείται φασαρία».

Τέλος πάντων… ας ασχοληθεί ο καθένας με ό τι ξέρει καλύτερα. Ένας με το αληθινό ποδόσφαιρο και άλλος με τις τεχνητές εντάσεις των μιντιακών και όχι μόνο μηχανισμών…

Σήμερα Δευτέρα (27/03) όπου το παιχνίδι παίζεται στην επικοινωνία, γνωρίζουμε ποιος θα φωνάξει περισσότερο και ποιος με τα Μέσα του θα επιχειρήσει να πάρει τις εντυπώσεις. Από αύριο όμως και εφόσον η ελληνική Πολιτεία θα επιτρέψει να υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο, ετοιμαστείτε, γιατί τα πιτσιρίκια του Λουτσέσκου επιστρέφουν δριμύτερα… Με ποιο στόχο; Μα είναι ξεκάθαρο! Για να συνεχίσουν να βάζουν βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Τι νομίζατε; Στο κάτω κάτω για φέτος, κανείς δεν πιστεύει στον ΠΑΟΚ! Ούτε το έγκυρο EPSN με τους υπολογισμούς του…

Οι άλλοι είναι τα φαβορί για τους τίτλους. Ο ΠΑΟΚ απλά… χτίζεται.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.