Μακέντα: «Το πιο σημαντικό στάδιο της καριέρας μου ο Παναθηναϊκός»

Newsroom
Μακέντα: «Το πιο σημαντικό στάδιο της καριέρας μου ο Παναθηναϊκός»

bet365

Τις καλύτερες αναμνήσεις φαίνεται πως έχει από τον καιρό του στην Ελλάδα ο Φεντερικό Μακέντα, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Ιταλία, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είναι το σπουδαιότερο στάδιο της καριέρας του.

Στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ βρήκε το επόμενο «σπίτι» του ο Φεντερίκο Μακέντα, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, οι αναμνήσεις του μέρες του στην Ελλάδα δεν πρόκειται να τον αφήσουν, αφού σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική «Cittaceleste» το «τριφύλλι» αποτέλεσε τον σημαντικότερο σταθμό της καριέρας του.

«Σίγουρα έχω περάσει από πολλές φάσεις τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου ως δανεικός, αλλά στη συνέχεια ήρθαν τέσσερα πολύ σημαντικά χρόνια στον Παναθηναϊκό όπου τα πήγα πολύ καλά. Ίσως ήταν το πιο σημαντικό στάδιο της καριέρας μου τόσο σε αριθμούς όσο και διάρκεια», ανέφερε συγκεκριμένα ο 31χρονος.

Πράγματι, ο Ιταλός στράικερ, που μέχρι σήμερα έχει περάσει από 12 συλλόγους, δεν αγωνίστηκε πουθενά περισσότερο, μετρώντας 116 συμμετοχές με τα πράσινα, ενώ τα 40 τέρματα που σημείωσε στην Ελλάδα είναι τα περισσότερα που έχει πετύχει ποτέ με έναν σύλλογο.

Όσον αφορά την πορεία του στην Κύπρο δήλωσε: «Η εμπειρία μου στην Κύπρο είναι πολύ καλή. Βρήκα ρυθμό μετά τον περυσινό τραυματισμό. Οι πρώτοι έξι μήνες στην Τουρκία πήγαν άσχημα για διάφορους λόγους. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ιστορική ομάδα και στοχεύουμε να φέρουμε τον τίτλο πίσω στην πόλη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα