ΠΑΕ Άρης για Μπαλτάκο-Μπένετ: «Βρίσκονται σε πανικό…»

ΠΑΕ Άρης για Μπαλτάκο-Μπένετ: «Βρίσκονται σε πανικό…»

Newsroom
Άρης

bet365

Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε τις προθέσεις της για τον Άρη μέσω του αποκλεισμού του από την προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας (27/3) από τη σύσκεψη υπό τον Στιβ Μπένετ.

Η ΕΠΟ υπέπεσε σ’ ένα ακόμη ατόπημα αποκλείοντας τόσο τον Άρη όσο και τον Βόλο από την προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας (27/3) με τον Στιβ Μπένετ, στην οποία υποτίθεται ότι θα προσκαλούνταν όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στα play-offs. Ουσιαστικά η Ομοσπονδία και η ηγεσία της επιβεβαίωσε τις προθέσεις της απέναντι στον Άρη. Δεδομένης της απουσίας του Θόδωρου Καρυπίδη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για επαγγελματικούς λόγους, ήταν εξαιρετικά αμφίβολη η εκπροσώπηση του Άρη στη συνάντηση με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, αλλά η ΕΠΟ… το ξεκαθάρισε από μόνη της προκαλώντας την αντίδραση του Άρη.

«Εμείς ούτως η άλλως δεν θα πηγαίναμε στη συνάντηση γιατί ο κ. Καρυπιδης βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι Μπαλτάκος και Μπένετ βρίσκονται σε πανικό. Ίσως γατί ξέρουν ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση γι αυτούς. Σε κάθε περίπτωση δικαιώνουν απολύτως τον κ. Καρυπιδη για όσα δήλωσε πρόσφατα», ανέφερε με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα