Παναθηναϊκός: Σε μόνιμη ανοδική πορεία ο Άνταμ Τσέριν

Παναθηναϊκός: Σε μόνιμη ανοδική πορεία ο Άνταμ Τσέριν

Ο Άνταμ Τσέριν

bet365

Ο Σλοβένος μέσος του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε και με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του πως φέτος πραγματοποιεί τη καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Η μεγάλη μεταγραφική αποκάλυψη του Παναθηναϊκού σε αυτή την σεζόν, δεν είναι άλλος από τον Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος ήρθε αθόρυβα, ως μια εναλλακτική λύση και κατάφερε με το σπαθί του να γίνει βασικό κομμάτι της ''μηχανής'' του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία οδηγεί από το ξεκίνημα της σεζόν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο 24χρονος άσος έχει φτάσει ήδη τις 31 συμμετοχές στη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού με 2415 λεπτά πάνω στο χορτάρι, έχοντας σκοράρει 4 γκολ ενώ έχει δώσει και μία ασίστ.

Η πρόοδος του Τσέριν μέσα στη χρονιά είναι αξιοσημείωτη και ήρθε να επιβεβαιωθεί και από την πρόσφατη εικόνα του στο παιχνίδι της Εθνικής Σλοβενίας με το Καζακστάν, εκεί όπου ''έφτιαξε'' το γκολ της ισοφάρισης με εκτέλεση κόρνερ και ήταν ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

Με 92% ακρίβεια στις πάσες, 11 επανακτήσεις κατοχής, 80% κερδισμένες αμυντικές μονομαχίες και 4 πάσες που οδήγησαν σε τελική προσπάθεια, ο χαφ των ''πρασίνων'' έκανε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση που κέρδισε τα εύσημα από τον Τύπο της χώρας του.

Ο διεθνής άσος με την εικόνα του στη φετινή σεζόν, έχει ανεβάσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, καθώς ανταποκρίθηκε πλήρως σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Εθνική Σλοβενίας.

Η πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη και αν καταφέρει από του χρόνου να γίνει πιο επιδραστικός στα τελευταία μέτρα του γηπέδου, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει ανακαλύψει και παράλληλα δημιουργήσει έναν σπουδαίο κεντρικό μέσο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα