Ολυμπιακός: Βρήκαν δίχτυα με το εθνόσημο οι Μπακαμπού και Χάμες Ροντρίγκες (vids)

οσφπ

bet365

Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκε τόσο ο Σεντρίκ Μπακαμπού όσο και ο Χάμες Ροντρίγκες με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Ολυμπιακός είδε το Ρέντη να... αδειάζει μετά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες τους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι Σεντρίκ Μπακαμπού και Χάμες Ροντρίγκες, όπου αμφότεροι σκόραραν στα παιχνίδια των χωρών τους.

Ο πρώτος ήταν βασικός στο ματς της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, η οποία έπαιζε κόντρα στη Μαυριτανία για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Ο έμπειρος φορ του Ολυμπιακού πέτυχε το 2-0 στο 42ο λεπτό, βοηθώντας στη νίκη της ομάδας του με 3-1. Αξιοσημείωτο πως το τελικό σκορ, διαμόρφωσε ο πρώην αμυντικός των «ερυθρολεύκων», Αρτούρ Μαζουάκου.

Από την άλλη ο δεύτερος δεν πρόσφερε τη νίκη στη χώρα του αλλά την ευκαιρία να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 σε 2-2. Συγκεκριμένα ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν βασικός για την Κολομβία, η οποία αντιμετώπισε τη Ν. Κορέα, όπου επίσης στο αρχικό σχήμα, ήταν ο Ινμπόμ Χουάνγκ του Ολυμπιακού.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός μείωσε σε 2-1 στο 46ο λεπτό, δίνοντας τη δική του απάντηση στην κρητική που δέχεται από τους συμπατριώτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα