ΑΕΚ: Φάκελος ανανεώσεις...

ΑΕΚ: Φάκελος ανανεώσεις...

ΑΕΚ: Φάκελος ανανεώσεις...

bet365

Το Gazzetta καταγράφει τα δεδομένα για τα συμβόλαια που λήγουν: Χατζισαφί και Άμραμπατ κερδίζουν πόντους, η επιθυμία και ο στόχος για Σιμάνσκι και (κυρίως) Λιβάι Γκαρσία.

Τούτες τις μέρες όπου κυριαρχούν τα μαντάτα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων είναι λογικό να περνάει σε δεύτερη μοίρα οτιδήποτε αγωνιστικό αφορά τα ρεπορτάζ των διεκδικητών του τίτλου. Μπορεί το ενδιαφέρον να είναι στον... Θεό μετά και την πρώτη αγωνιστική των play-offs, ωστόσο, αυτές τις μέρες είναι απόλυτα λογικό και δικαιολογημένο να περνάει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα το τι συμβαίνει στις προπονήσεις μιας ομάδας, όπως στην περίπτωσή μας της ΑΕΚ, εκτός κι αν υπάρχουν σημαντικά νέα, είτε καλά (με επιστροφές παικτών) είτε άσχημα (εφόσον προκύψει τραυματισμός, χτυπάμε ξύλο)!

Πάντα όμως αυτές οι μέρες παρουσιάζουν ευκαιρίες στο ρεπορτάζ για να ψάξεις λίγο παραπάνω σχετικά με το τι μπορεί να συμβαίνει με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της εκάστοτε ομάδας. Διότι ποτέ δεν σταματάει η δουλειά, στην περίτπωσή μας, για Κονέ που έχει τον έλεγχο του προγραμματισμού και όλου του σχεδιασμού και του Κουχάρσκι που έχει περισσότερο εκτελεστικό ρόλο, εννοώ να φέρει σε πέρας τις υποθέσεις που ο Ματίας Αλμέιδα σε συνεργασία με Κονέ και τον Πολωνό, έχουν τσεκάρει και επιθυμούν να προχωρήσουν. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία κουβέντας για επικείμενους μεταγραφικούς στόχους, ονοματεπώνυμα και θέσεις που έπαιξαν και τον Γενάρη, είναι αχρείαστο τούτη την περίοδο δίχως ουσιαστική επαφή.

Υπάρχει όμως ένα κομμάτι που είναι ανοιχτό και ενδιαφέρει πολύ. Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται, αλλά και εκείνα ποδοσφαιριστών που δεν λήγουν, ωστόσο προκύπτει επιδίωξη και στόχος πρόωρης ανανέωσης της συνεργασίας με καλύτερους όρους για τις δυο πλευρές και κυρίως για αυτή του ποδοσφαιριστή. Σε αυτό το... τρυπάκι έχουμε μπει λίγο παραπάνω στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ ελέω και της επέκτασης της συνεργασίας της ομάδας με τον Μήτογλου... Το πιο σημαντικό κεφάλαιο είναι αναμφισβήτητα ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει η ΑΕΚ και οι οποίοι κάνουν τη διαφορά και στο club θέλουν, εκτός από το να τους το αναγνωρίσουν (μέσω νέου καλύτερου οικονομικά συμβολαίου), να τους... δέσουν και με καλύτερους όρους στο ενδεχόμενο πώλησης στα επόμενα χρόνια, ή χρόνο!

Τα δεδομένα για Γκαρσία, Σιμάνσκι και Χατζισαφί με Άμραμπατ!

aek_11

Στην παραπάνω κατηγορία προφανώς και ανήκουν οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως ο Λιβάι Γκαρσία που συνιστά και μεγάλη αδυναμία, καψούρα πιο σωστά, του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Επίσης μια περίπτωση που έχει από παλιά ξεχωρίσει και εκτιμά πολύ ο ιδιοκτήτης του Δικέφαλου με τον διεθνή Πολωνό χαφ να κερδίζει κάθε χρόνο και περισσότερο την αναγνώριση και τον θαυμασμό όλων, τόσο με την παρουσία του στο χορτάρι, όσο και έξω από αυτό. Διότι στην ΑΕΚ παίζει σημαντικό ρόλο, καθοριστικό θα έλεγα, όχι μόνο το να είσαι καλός ποδοσφαιριστής (που είναι το αυτονόητο και βασικό ζητούμενο), αλλά και η ποιότητα του χαρακτήρα σου για τα αποδυτήρια...

Κάτι που επίσης αναγνωρίζουν άπαντες και στον Λιβάι Γκαρσία. Στους συγκεκριμένους δυο ποδοσφαιριστές μοιάζει να είναι αποφασισμένο να γίνει κίνηση για παράταση της συνεργασίας τους με την ΑΕΚ και υπάρχει σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας κοινή επιθυμία μεταξύ των πλευρών. Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών στην Πολωνία είχαν επιβεβαιώσει αυτά που μεταφέραμε σαν ρεπορτάζ από τούτο το site στα τέλη Σεπτεμβρίου σχετικά με την επιθυμία της Ένωσης και του παίκτη να συνεχίσουν μαζί. Μάλιστα στην πατρίδα του Σιμάνσκι ανέφεραν ότι έχει ήδη επιτευχθεί προφορική συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2026.

Στόχος είναι να γίνει deal και με τον Λιβάι Γκαρσία και τούτη τη στιγμή μοιάζει πιο πιθανό ενδεχόμενο κάτι τέτοιο από το να πουληθεί. Άλλωστε η ΑΕΚ με εντολή Μελισσανίδη δεν θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία με ένα ποσό λιγότερο των 20 εκατ ευρώ! Χρονικά δεν πιέζεται φυσικά η Ένωση μιας και έχει συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2025 με τον πρώτο της σκόρερ, αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι στόχος είναι να γίνει κίνηση, είτε πριν βγει η σεζόν, είτε το πιο πιθανό με την ολοκλήρωση αυτής. Την ίδια ώρα όλο και κερδίζουν πόντους ανανέωσης -έστω για ένα χρόνο- οι Χατζισαφί και Άμραμπατ μέσα και από τις συζητήσεις του club με τον Ματίας Αλμέιδα... Η προσφορά τους και η παρουσία τους στα αποδυτήρια είναι κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από σύσσωμο το club και δη το τεχνικό team...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα