ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις με ατομικό για Ινγκασον

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις με ατομικό για Ινγκασον

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις με ατομικό για Ινγκασον

bet365

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το τριήμερο ρεπό, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να παραμένει εκτός κανονικού προγράμματος, λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και δίνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-offs κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια με Βόλο και Άρη, λόγω ενός προβλήματος (οίδημα) στη γάμπα, με την ερχόμενη εβδομάδα να είναι κρίσιμη σ’ ότι αφορά την παρουσία του στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Μετά από ένα απαραίτητο τριήμερο ρεπό και χωρίς τους διεθνείς, το αγωνιστικό τμήμα του «Δικεφάλου» επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Το πρόγραμμα της Πέμπτης (23.03) είχε χαρακτήρα επανένταξης και ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα. Οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα