Προσινέτσκι: «Ναι μίλησα με τον Άρη για να αναλάβω από το καλοκαίρι»

Προσινέτσκι: «Ναι μίλησα με τον Άρη για να αναλάβω από το καλοκαίρι»

Newsroom
Προσινέτσκι

bet365

Με δηλώσεις του στην Κροατία, ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta για τις επαφές του με τον Άρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Βασιζόμενο σε πληροφορίες από την Κροατία, το Gazzetta αποκάλυψε χθες τη δια ζώσης συνάντησης ανθρώπων του Άρη – και πιο συγκεκριμένα τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα – με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι και τη συζήτηση για την ανάληψη των τεχνικών καθηκόντων στον Άρη. Με δηλώσεις του στην Κροατία και πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «sportklub.n1info.hr», ο 54χρονος Κροάτης τεχνικός επιβεβαίωσε ότι υπήρξε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και μάλιστα σημείωσε ότι περιμένει την απάντηση του Άρη!

«Ήμουν στην Ελλάδα, συζητήσαμε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δηλώσω. Με κάποιον τρόπο οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν, αν και θα ήταν καλύτερο να μην γινόταν γνωστό. Είμαι διαθέσιμος προπονητής και είναι μια κατάσταση η οποία με ανησυχεί και δεν με κάνει να νιώθω άνετα. Οπότε, μιλάω με διάφορα κλαμπ, κάτι θα προχωρήσει και κάτι άλλο όχι», δήλωσε αρχικά ο Κροάτης προπονητής και μπήκε σε λεπτομέρειες: «Περιμένω την απάντησή τους. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις υπάρχει και η πιθανότητα της συμφωνίας αλλά κι αυτή της διαφωνίας. Η προοπτική είναι να αναλάβω από το καλοκαίρι του 2023».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα