ΑΕΚ: Νέο συμβόλαιο ως το 2026 ο Μήτογλου

ΑΕΚ: Νέο συμβόλαιο ως το 2026 ο Μήτογλου

Μήτογλου

bet365

Η ΑΕΚ επέκτεινε το συμβόλαιο του Γεράσιμου Μήτογλου ως το καλοκαίρι του 2026. «Να κατακτήσω μαζί της τρόπαια και να παίξω με τη φανέλα της στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο», δήλωσε ο 23χρονος στόπερ.

Ο Γεράσιμος Μήτογλου μπορεί να μην αποτελεί βασική επιλογή στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ, ωστόσο έχει αποδείξει ότι όταν καλείται να καλύψει το κενό του Βίντα το κάνει επάξια. Όπως συνέβη στο ματς του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, αλλά και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Ο 23χρονος Έλληνας στόπερ είχε συμβόλαιο ως το 2025 και έφτασε σε συμφωνία για αναπροσαρμογή και επέκτασή του για ακόμα ένα χρόνο ως το καλοκαίρι του 2026.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Γεράσιμο Μήτογλου. Το νέο συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα κεντρικού αμυντικού με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2026», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι κιτρινόμαυροι.

Μετά τις υπογραφές στα νέα γραφεία του κλαμπ στην OPAP Arena, ο Μήτογλου εξέφρασε στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη και αναφέρθηκε στους στόχους του με την Ένωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μέσω της οποίας θέλω να ικανοποιήσω όλες μου τις φιλοδοξίες. Να κατακτήσω μαζί της τρόπαια και να παίξω με τη φανέλα της στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο».

Ο υψηλόσωμος στόπερ αποκτήθηκε από τον Βόλο το καλοκαίρι του 2021 και μέχρι σήμερα μετράει 40 συμμετοχές με τη φανέλα της Ένωσης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα