Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (22/03) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/03) στο Gazzetta

bet365

Η κατάσταση μεταξύ του Μπαλτάκου και των Big-4, η «βόλτα» του Ολυμπιακού στο Λαύριο και το colpo grosso του ΠΑΟΚ στα... χτυπήματα των σημερινών πρωτοσέλιδων.

Επιβεβαίωσε την «κωλοτούμπα» του Μπαλτάκου ο Καρυπίδης - Αποδείξεις από τον Μπένετ θα ζητήσει ο Παναθηναϊκός

Sport Day: Leader! Γιατί ο Μίτσελ χαρακτήρισε «ηγέτη» τον Φορτούνη. Η έμμεση συγγνώμη-επιβράβευση και τα μηνύματα που θέλησε να στείλει ο Ισπανός στους άλλους της μεσοεπιθετικής γραμμής. Το 14ο clean sheet του Πασχαλάκη στον Βόλου και οι... κρυμμένες απίθανες αποκρούσεις. Επιβεβαίωση της μεγαλοπρεπούς κωλοτούμπας του Μπαλτάκου η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ. Τον ξεμπρόστιασε ο Καρυπίδης: «Έτρωγε με τον Γκαγκάτση».

Live Sport: «Πες μας τι θα κάνεις». Χειροπιαστές και αναλυτικές αποδείξεις θα ζητήσει τη Δευτέρα (27/03) ο Παναθηναϊκός από τον Μπένετ για τη συνέχεια των Play-offs.Μόνη σε όλη την Ευρώπη. Απίστευτο αλλά αληθινό: Η ελληνική Superleague είναι το μοναδικό πρωτάθλημα με 4 διεκδικητές του τίτλου. Ας δει επιτέλους το Big-4 ότι κρατάει «χρυσάφι» κι ας προστατεύσει, έστω και τώρα, αυτό το «προϊόν». «Καμία αποβολή του Άμραμπατ» υποστηρίζει ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τ.Τσατάλης.

ΦΩς των Σπορ: Η τέχνη της πάσας! Ομαδικό ρεσιτάλ του Ολυμπιακού, 75-103 στο Λαύριο με 35 ασίστ. Τα νέα δεδομένα για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. Τα γύρισε η ΕΠΟ! Ώρα Κυπέλλου στην ΕΠΣ Πειραιώς με τελικό μεταξύ Εθνικού Πειραιώς και Αίαντα Σαλαμίνας.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ιδού το ψέμα τους! Ποιοι διαιτητές ελόιτ ήταν διαθέσιμοι. Καταιγίδα! Όταν πάτησε... γκάζι ο θρύλος εξαφανίστηκε στο σκορ, διαλύοντας με 103-75 το Λαύριο για την Α1. Βρήκε ρυθμό ο Σλούκας, όλοι πανέτοιμοι για το Βελιγράδι.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Η επιστροφή του Λιβάι που απογειώνει την ΑΕΚ - Το Colpo Grosso θέλει ο ΠΑΟΚ

Metrosport: Επιστρέφει και την απογειώνει ξανά! Ο Λιβάι έλειψε από την ΑΕΚ, περισσότερο κι απ' όσο δείχνουν οι αριθμοί. Φορτσάρει προκειμένου να είναι έτοιμος και να μπει ξανά στην εξίσωση του Αλμέιδα για το κομβικό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ώρα των Σπορ: Colpo Grosso! Παίκτες και Λουτσέσκου πιστεόυν τώρα ακόμη πιο πολύ στην υπέρβαση: «Πάμε να το πάρουμε». Το 5Χ3 στην Τούμπα, η συγκομιδή στην Αθήνα και ο στόχος των τουλάχιστον 75 βαθμών. Συσπειρωμένος! Όλοι μια γροθιά στον Άρη απέναντι στον «πόλεμο» με στόχο να διασφαλίσουν τον στόχο στα Play-offs.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα