Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/03) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/03) στο Gazzetta

bet365

Ο χαμός που ξέσπασε μετά την επίσκεψη του Μαρινάκη στην ΕΠΟ και ο «πόλεμος» ανακοινώσεων στα... χτυπήματα των σημερινών πρωτοσέλιδων.

Οι αποκαλύψεις του Μαρινάκη για απειλές Μελισσανίδη και ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει

Sport Day: Ελληνικό ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν! Ο πρέοδρος της Σούπερ Λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης θέτει το σύνολο του ποδοσφαιρικού κόσμο προ των ευθυνών του πριν από την οριστική διάλυση. Η μεγάλη ανατροπή! Πως σε τρεις μήνες ο Ολυμπιακός πήρε εννιά βαθμούς περισσότερους από τον Παναθηναϊκό. Πέντε από ΑΕΚ και 4 από ΠΑΟΚ και είναι πλέον σε απόσταση μιάς νίκης από την κορυφή.

Live Sport: Οι 3 απέτρεψαν το πραξικόπημα! ΑΕΚ, ΠΑΟΚ (επισήμως), αλλά και ΠΑΟ ανεπίσημα έβαλαν «στοπ» στην πρόθεση Μαρινάκη - Ολυμπιακού να επιλέγει ο... Κλάτενμπεργκ τους διαιτητές των Play-offs. Οργή Αλαφούζου για Νταμπάνοβιτς! «Ξεκάθαροι οι κανόνες» από τον Γιάννη Καραλή και την ΑΕΚ.

ΦΩς των Σπορ: Πλέι...ωχ! Νέες άγριες κόντρες με επίκεντρο την διαιτησία, ενώ απομένουν ακόμη εννέα αγωνιστικές γεμάτες ντέρμπι.Ψηλά τον πήχη έβαλε ο Πογιέτ για την Εθνική Ελλάδος. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Γιάννης Σπάθας: «Γήπεδα; Μόνο στις ταράτσες»!.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις Μαρινάκη. Ο τρόμος της μαύρης γραβάτας! Στην επιφάνεια όλη η βρομιά, κάνουν κουμάντο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Πανικόβλητος τώρα ο Μπαλτάκος! Ζητήσε προστασία από την αστυνομία για απειλές Μελισσανίδη.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Η αντίδραση της ΑΕΚ για την «διαιτητική εύνοιά» της και στις κινήσεις Μαρινάκη

Metrosport: Κοίτα ποιοι μιλάνε! Με αστεία επιχειρήματα και αλλοίωση των κανονισμών για το προχθεσινό ντέρμπι, το παίζουν κι αδικημένοι από πάνω, αυτοί που πανηγύριζαν ως «μαγική νίκη» αυτή στη Λεωφόρο με τα δύο πέναλτι του Καμπάκοβ. ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο κ. Μαρινάκης χρυσιμοποιεί πάλι τη Superleague ως όχημα για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ομάδας του.

Ώρα των Σπορ: Ο ΠΑΟΚ απαιτεί μόνο το 50-50. Είναι ο πιο δυνατός στα ντέρμπι, με δίκαιη διαιτησία δεν φοβάται τίποτε και δεν θα ανεχτεί κανένα Πειραιώτικο και αθηναϊκό νταβατζιλίκι. Πικρή πεντάδα! Η «Μ» βάζει στο ριπλέι τις φάσεις που «φωνάζει» ο Άρης για τη διαιτησία στα φετινά ντέρμπι. Πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος: «Δεν είπα ποτέ ότι θα γα!@#ω τον Άρη»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα