Ολυμπιακός: Οι τέσσερις παίκτες που «λάμπουν» αγωνιστικά επί Μίτσελ! (vids)

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις παίκτες που «λάμπουν» αγωνιστικά επί Μίτσελ! (vids)

Ο Φορτούνης με τον Σαμασέκου

bet365

Στις τάξεις της ομάδας του Ολυμπιακού υπάρχουν φέτος τουλάχιστον τέσσερις παίκτες που χρωστούν... credits στον Ισπανό προπονητή των Πειραιωτών.

Ο Μίτσελ δεν είναι μόνο ένας προπονητής που έχει αναμορφώσει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό και έχει μειώσει για τα καλά τη διαφορά του από την πρώτη θέση στη Stoiximan Super League 1. Δεν είναι μόνο μία δυνατή προσωπικότητα.

Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό σίγουρα πιστώνεται στα υπέρ του ότι η ομάδα πήγε στο -3 από την πρώτη θέση ενώ είχε φτάσει στο σημείο να είναι στο -12. Δεν είναι όμως μόνο το σύνολο. Είναι και σε ατομικό επίπεδο του τι έχει κάνει. Υπάρχουν το λιγότερο 4 περιπτώσεις παικτών που επί των ημερών του αγωνιστικά έχουν γίνει σαν άλλοι... άνθρωποι με τα όποια βέβαια σκαμπανεβάσματά τους.

Ειδικότερα οι 4 περιπτώσεις...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΙ: 100% παίκτης του Μίτσελ. Ναι ο Ανδρέας Ντόι έχει κάνει και άσχημα παιχνίδια ωστόσο και προσέφερε και βγήκε από το... πουθενά στον Ολυμπιακό και ως στόπερ ενώ κανονικά είναι εξάρι και προέρχεται από τη β' ομάδα. Φέτος έχει 23 ματς με 1 ασίστ ενώ μόλις λυθούν τα όποια ζητήματα με τα χαρτιά του θα υπολογίζεται και για την Εθνική Ελλάδας. Την Εθνική ομάδα των ανδρών όπου έχει την προοπτική να πάρει ευκαιρίες.

ΝΤΙΑΝΤΙΕ ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ: Ο διεθνής Αφρικανός χαφ Ντιαντιέ Σαμασέκου με τον Μίτσελ ήταν που πήρε παραπάνω χρόνο και έφτασε στο επίπεδο να παίζει και βασικός. Ενδεχομένως και να μπορούσε νωρίτερα να είχε πάρει περισσότερα λεπτά παρουσίας αλλά με τον Ίβηρα τεχνικό άρχισε να βρίσκει για τα καλά τα πατήματά του. Έχει κάνει 20 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Στα χέρια του Μίτσελ και με τη στήριξη του Ισπανού τεχνικού ο έμπειρος διεθνής χαφ ξαναβρήκε το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο. Την πολύ καλή του εικόνα. Ο 30χρονος Φορτούνης δεν ήταν μόνο ότι επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας. Είναι πως ξαναβρήκε - για τα καλά - τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον Ολυμπιακό και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Φέτος έχει 4 γκολ και 6 ασίστ σε 18 ματς.

Ο Μπακαμπού με τον Χάμες

ΣΕΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Ο αγαπημένος αγωνιστικά φορ του Μίτσελ. Πόνταρε πάνω του, τον εμπιστεύθηκε και ο Μπακαμπού είναι ο Νο1... κανονιέρης της Stoiximan Super League 1! Σε 27 αγώνες με τον Ολυμπιακό ο Μπακαμπού έχει 14 γκολ και 2 ασίστ. Επί των ημερών του Μίτσελ ο Μπακαμπού μάλιστα επανήλθε στις κλήσεις της Εθνικής της χώρας του, του Κονγκό.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα