Παϊτίμ Κασάμι: Στο πρώτο του 90λεπτο ήταν ο «μοχλός» που ήθελε ο Μίτσελ

Παϊτίμ Κασάμι: Στο πρώτο του 90λεπτο ήταν ο «μοχλός» που ήθελε ο Μίτσελ

Ο Κασάμι πανηγυρίζει το γκολ του στον Βόλο

bet365

Ο Κασάμι επέστρεψε στα αρχικά πλάνα του Μίτσελ, για το πρωτάθλημα και απέδειξε ότι στα play-offs μπορεί να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται ο Ολυμπιακός στο δημιουργικό κομμάτι. Το Gazzetta αναλύει με τη βοήθεια του WyScout.

Στον Βόλο και στο 0-3 επί του ΝΠΣ, ο Παϊτίμ Κασάμι, επέστρεψε στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού και είχε μια εξαιρετική εικόνα αποδεικνύοντας ότι με τέτοιες εμφανίσεις έχει θέση στα πλάνα του Μίτσελ.

Μέχρι χθες, ο Ελβετός μέσος είχε παίξει 19' στο 2-2 εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, 12' στο 0-4 με τον Βόλο, 13' στο 6-1 με τον Παναιτωλικό και 31' στο 6-0 με τον Λεβαδειακό.

Από εκεί και πέρα, είχε ασίστ στα 61' που αγωνίστηκε στο 4-1 του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ενώ γεμάτο 90λεπτο είχε στη ρεβάνς με την ομάδα του Περιστερίου. Στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη αγωνίστηκε επίσης 64' (1-0).

Στην πρεμιέρα των play-offs πρωταθλήματος, ο Κασάμι, είχε την πρώτη του γεμάτη παρουσία για τη Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με την στατιστική εικόνα του WyScout, ο μέσος των «ερυθρόλευκων», ως αριστερός κεντρικός μέσος, στα 94' που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού είχε 87 επιτυχημένες στις 110 συνολικά προσπάθειές του, σημείωσε ένα γκολ (αυτό με το οποίο άνοιξε το σκορ), είχε 1/3 σου στο στόχο (33%), 0.79 ο δείκτης του xG του, πάσαρε με ποσοστό επιτυχίας 95% (79/83).

Είχε 6/9 μακρινές μπαλιές (67%), 1/1 ντρίμπλες, κέρδισε 6/17 μονομαχίες (35%) και 5 φορές σταμάτησε την τροχιά της μπάλας προς την περιοχή της ομάδας του. 8/10 φορές ανέκτησε την κατοχή στο μισό του αντιπάλου και έχασε τη μπάλα 1/3 φορές στο μισό της δικής του ομάδας.

Αξίζει, δε, να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς πάσαρε ο Κασάμι. Στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου έστειλε τη μπάλα 10/14 φορές (71%), στο «κουτί» (μικρή περιοχή) η μπάλα πήγε από τα πόδια του 1/1 φορές, υποδέχτηκε τη μπάλα 65 φορές, 20/23 φορές (87%) έκανε προωθημένες πάσες και είχε 12/12 πάσες προς τα πίσω.

To heatmap τού Κασάμι από το ματς ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός:

Το hatmap του Κασάμι στον Βόλο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα