Ολυμπιακός: Η δικαίωση του Έλληνα αρτίστα Κώστα Φορτούνη είναι και η δικαίωση του ποδοσφαίρου

Ολυμπιακός: Η δικαίωση του Έλληνα αρτίστα Κώστα Φορτούνη είναι και η δικαίωση του ποδοσφαίρου

bet365

Έχεις Κώστα Φορτούνη; Τότε κανένα πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να έχει συμμετοχή σε όλα τα γκολ στον Βόλο. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Δύο ημέρες πριν είχαμε σταθεί σε αυτό το blog στη μεγάλη σημασία του να νιώθει ο Φορτούνης ως ο πλέον σημαντικός μέσα στον Οργανισμό του Ολυμπιακού. Την ανάγκη του να αισθάνεται πως υπολογίζεται για τα καλά.

Είναι φανερό πως αυτό συμβαίνει καιρό τώρα και επιβεβαιώνεται κάθε φορά διά στόματος Mίτσελ για την αξία του Κώστα Φορτούνη.

Ο έμπειρος χαφ στα τελευταία δύο παιχνίδια με ΑΕΚ και Βόλο έχει συμμετοχή / συνδρομή στις 5 από τις 6 φάσεις των γκολ των Πειραιωτών. Είναι ένα τρομερό ποσοστό σε αυτές τις 2 αναμετρήσεις ενώ είναι εξίσου φοβερό το πόσο έχει βελτιώσει τον Ολυμπιακό στις στατικές φάσεις, δίνοντάς του γκολ από εκεί.

Το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι ένα δίκαιο άθλημα και αυτόν τον Έλληνα αρτίστα του ποδοσφαίρου τον δικαιώνει. Τον επιβραβεύει σε μία περίοδο που εξακολουθεί να δείχνει πιο καλά από ποτέ. Είναι η δικαίωση και του «Φόρτου» αλλά και η δικαίωση και του Μίτσελ για το πως τον έχει ενσωματώσει και καθιερώσει ξανά στην ομάδα των Πειραιωτών. Και να τονίσουμε και μία άλλη παράμετρο. Ο Φορτούνης είναι σε ένα ρόστερ που έχει παίκτες όπως οι Χάμες και Μπιέλ στη θέση του. Και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο επίπεδο και το σημείο να είναι ουσιαστικά Νο1 στην ιεραρχία του προπονητή του.

Ο Φορτούνης με τον Μίτσελ

Δεκατέσσερα γκολ ο Μπακαμπού με 1/1 τελικές στον Βόλο!

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό από το ματς προκύπτει από το γκολ του Μπακαμπού. Ο Νο1 σκόρερ της Stoiximan Super League 1 έφτασε στα 14 γκολ, σκοράροντας ξανά μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ. Και εάν με την ΑΕΚ είχε 1/2 τελικές στον αγώνα με τον Βόλο είχε 1/1 τελικές!

Το πιο σπουδαίο για τον Ολυμπιακό είναι πως συνεχίζει με νίκες. Είχε μεγάλη αξία να ξεκινήσει με τρίποντο στα Play-Offs και μετά απλά να περιμένει να δει το τι θα κάνουν οι άλλοι. Το έχουμε σημειώσει ξανά. Ο Ολυμπιακός πρωτίστως πρέπει να κοιτά πάνω απ' όλα το τι κάνει ο ίδιος.

Υ.Γ. Βλέπω στα σχόλια κόσμο - κάποιους αναγνώστες και γενικότερα - να στέκεται στο σκέλος της ταχύτητας του Χάμες και της τακτικής κάλυψης. Η αγωνιστική δουλειά του Κολομβιανού δεν είναι αυτή. Είναι για να συμβάλλει δημιουργικά και επιθετικά και στον Βόλο κατέγραψε την 6η ασίστ του. Επίσης μόνο σε μία χώρα όπως στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να γράφουμε τέτοια σχόλια για τόσο ποιοτικούς παίκτες, για ποδοσφαιριστές - σταρ.

Υ.Γ. 2 Ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ απάντησε στις ομάδες μήνα Μάρτιο κάτι που γνώριζε από τον Σεπτέμβριο, ότι δηλαδή δεν έρχονται καθόλου εύκολα διαιτητές Elite στην Ελλάδα. Για μένα ο Άγγλος θα έπρεπε να είχε τοποθετηθεί από τότε, όπως επίσης και να εξηγήσει και το γιατί συμβαίνει αυτό. Η απάντηση - τοποθέτησή του μόνο πειστική δεν ήταν.

Υ.Γ. 3 Τρομερός ο κόσμος του Ολυμπιακού και στον Βόλο. Και παλμός και μεγάλη στήριξη από 12.000 κόσμο. Για άλλη μία φορά ο κόσμος είναι ο ιδανικός 12ος παίκτης των Πειραιωτών.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.