Superleague: Μαρινάκης, λίγκα και ΕΠΟ αναλαμβάνουν να φέρουν Elite διαιτητές στα ντέρμπι

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

bet365

Η Stoiximan Superleague θα προσπαθήσει να φέρει διαιτητές Elite για τα ντέρμπι των Play-offs σε συνεργασία με την ΕΠΟ, που έκανε δεκτό το αίτημά της, μετά την συνάντηση Μαρινάκη και Μπαλτάκου.

Η Superleague έβγαλε επίσημη ενημέρωση για την συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Τάκη Μπαλτάκο από την οποία προέκυψε πως η ΕΠΟ και η λίγκα θα αναλάβουν σε συνεργασία να φέρουν Elite διαιτητές για τα ντέρμπι των Play-offs. Μάλιστα, θα φροντίσουν να βρουν και διαιτητές πρώτης κατηγορίας από τα έξι μεγάλα πρωταθλήματος της Ευρώπης.

Από την πλευρά του προέδρου της Superleague, Βαγγέλη Μαρινάκη τονίστηκε πως ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

«Ο Πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές.

Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας απο τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα