Ιωνικός: «Συγχαρητήρια στον διαιτητή Πολυχρόνη...παραδεχόμαστε τις καλές και δίκαιες διαιτησίες»

Newsroom
Συγχαρητήρια στον διαιτητή Πολυχρόνη για την διαιτησία με τον Ατρόμητο

bet365

Η ΠΑΕ Ιωνικός έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή Πολυχρόνη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, παρά την ήττα που γνώρισε.

Σ' ένα mood αρκετά διαφορετικό απ' αυτό που επικρατεί τις τελευταίες μέρες για τους Έλληνες διαιτητές, ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία συγχαίρει τον διαιτητή του αγώνα Πολυχρόνη για την απόδοσή του στον αγώνα του Σαββάτου (18/03) με τον Ατρόμητο, παρ' ότι η ομάδα της Νίκαιας έχασε τελικά με 2-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός οφείλει να δώσει συγχαρητήρια στη διαιτητική ομάδα του αγώνα με τον Ατρόμητο και κυρίως στον πρώτο διαιτητή τον κύριο Πολυχρόνη για την εξαιρετική απόδοσή του.

Στην οικογένεια του Ιωνικού γνωρίζουμε να δεχόμαστε τις ήττες μας, όπως και να παραδεχόμαστε τις καλές και δίκαιες διαιτησίες. Όπως αυτή του κυρίου Πολυχρόνη, ο οποίος ήταν αλάνθαστος.

Ελπίζουμε να δούμε ανάλογες αποδόσεις από τους διαιτητές ως το φινάλε των playouts και να μην χρειαστεί να ασχοληθεί κανείς με αυτά τα ζητήματα!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα