Συνάντηση Μαρινάκη-Μπαλτάκου για την διαιτησία

Συνάντηση Μαρινάκη-Μπαλτάκου για την διαιτησία

Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Καραπαπάς

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Κώστα Καραπαπά, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΠΟ και είχε συνάντηση με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά και την πρώτη αγωνιστική των Play-Offs της Stoiximan Super League.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κώστας Καραπαπάς επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να συναντηθούν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Αυτός εκείνη την ώρα απουσίαζε, με αποτέλεσμα οι δύο εκπρόσωποι του Ολυμπιακού να μείνουν εκεί και να τον περιμένουν μέχρι να κάνει την εμφάνισή του, περίπου μισή ώρα αργότερα.

Οι τρεις άνδρες έμειναν εκεί για περίπου 45 λεπτά και συζητούσαν θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προφανώς την διαιτησία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα