Γιοβάνοβιτς: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, κάθε βαθμός είναι σημαντικός στα play-offs»

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα και στη συνέχεια των play-offs.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 στην έδρα της ΑΕΚ και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος στην πρεμιέρα των play-offs.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην «Cosmote TV» και αναφέρθηκε στο λευκό σκορ, παραδέχθηκε ότι δεν βοηθάει κανέναν από τους δύο αλλά και για τη συνέχεια.

Για το αποτέλεσμα: «Για το αποτέλεσμα, δεν ξέρω. Από τη μία είχαμε ευκαιρίες από την άλλη και η ΑΕΚ είχε τις στιγμές της, δεχθήκαμε και πίεση. Δίκαιο στο τέλος το αποτέλεσμα και δεν συμφέρει καμία ομάδα για την εξέλιξη του πρωταθλήματος».

Για το πόσο σημαντικός ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας: «Κάθε βαθμός είναι σημαντικός στα play-offs ιδιαίτερα όταν παίζονται τα ντέρμπι μεταξύ των ομάδων. Είναι η αρχή, είναι δύσκολα τα παιχνίδια και πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, υπάρχουν νεύρα και κούραση. Σημαντικός βαθμός για τη συνέχεια αλλά δεν μας κάνει πολύ χαρούμενους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα