ΠΑΟΚ: Νίκη αφιερωμένη στον θρυλικό Μάκη «Μανάβη»

ΠΑΟΚ: Νίκη αφιερωμένη στον θρυλικό Μάκη «Μανάβη»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τα μπλουζάκια αφιερωμένα στον Μάκη Μαυρομιχάλη

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κερδίσουν και να αφιερώσουν τη νίκη (1-2) επί του Άρη στη μνήμη του Μάκη (Θωμά) Μαυρομιχάλη.

Με φανέλα αφιερωμένη στον Μάκη (Θωμά) Μαυρομιχάλη παρατάχθηκε στο «Κλ. Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη του ντέρμπι (1-2) κόντρα στον Άρη για την πρεμιέρα των play-offs.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με μια ειδική για την περίσταση φανέλα, που κυριαρχούσε ένα τεράστιο «Μ» μαζί με τη φυσιογνωμία του Μάκη «Μανάβη», ενώ έγραφε: «Καλό ταξίδι στρατηγέ»!

Στη διάρκεια της πρόσφατης ομιλίας του ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους παίκτες του «Δικεφάλου» να κερδίσουν στο ντέρμπι της πρεμιέρας και να αφιερώσουν τη νίκη επί του Άρη στη μνήμη του Μάκη (Θωμά) Μαυρομιχάλη.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα