ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Το κορεό και το ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου (vids)

Newsroom
οσφπ

bet365

Η ΑΕΚ δεν ξέχασε τον Μίμη Παπαϊωάννου και πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εκτός από το ενός λεπτού σιγή, είχε και ένα όμορφο κορεό.

Ιδιαίτερη σημασία είχε το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι το πρώτο παιχνίδι της Ένωση μετά τον θάνατο του Μίμη Παπαϊωάννου.

Ένας ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Ένωσης που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών. Οι φίλοι της ομάδας δεν τον ξέχασαν και έτσι πριν την πρώτη σέντρα σήκωσαν ένα κορεό στη μνήμη του.

Στη συνέχεια, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στο κέντρο του γηπέδου από τους ανθρώπους των δύο ομάδων, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο αφού νωρίτερα, τα μάτριξ έδειξαν στιγμιότυπα από συνεντεύξεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα