Άρης: Με Σιαμπάνη κι άλλες εκπλήξεις η 11αδα για το ντέρμπι!

Άρης: Με Σιαμπάνη κι άλλες εκπλήξεις η 11αδα για το ντέρμπι!

Ο Άρης

bet365

Σε δύο απρόσμενες επιλογές προχώρησε ο Τόλης Τερζής στην 11αδα του Άρη για το ντέρμπι (19:00) με τον ΠΑΟΚ καθώς ο Μάριος Σιαμπάνης διατηρήθηκε κάτω από τα δοκάρια ενώ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Χουάν Ιτούρμπε.

Στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης», ο Μάριος Σιαμπάνης επέστρεψε στη δράση – σε αγώνα Πρωταθλήματος – έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο – και θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σε μια απόφαση η οποία προφανώς στοιχειοθετεί έκπληξη από την πλευρά του Τόλη Τερζή. Ο προπονητής του Άρη διατήρησε επίσης τα 3/4 της άμυνας καθώς ο Μόουζες Οντουμπάτζο είναι στο δεξί άκρο και οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς στο κέντρο αυτής ενώ στην αριστερή πτέρυγα επέλεξε τον Μπράντλεϊ Μαζικού.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής επέλεξε το δίδυμο των Ετέμπο-Νταρίντα, μπροστά τους θα παίξει ο Ματέο Γκαρσία, ενώ ο Χουάν Ιτούρμπε επιστρέφει στο αρχικό σχήμα καθώς θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο και ο Λούις Πάλμα θα είναι στο αριστερό και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα