Αναστασίου: «Όταν δεν έχεις την κατάλληλη συγκέντρωση, θα το πληρώσεις»

Newsroom
Ο Αναστασίου στο γήπεδο της Τρίπολης

bet365

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε για την ήττα της ομάδας του με 2-1 από τον Αστέρα στο γήπεδο της Τρίπολης.

Ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στη NOVA είπε μετά το Αστέρας - Παναιτωλικός 2-1: «Δυστυχώς οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Κάναμε αρκετά λάθη για μια ακόμα φορά δίνοντας παράλληλα και πολλά 'δώρα' στον αντίπαλο. Σίγουρα είναι δύσκολα όταν δέχεσαι γκολ στο 90', αλλά τα παιδιά προσπαθήσανε. Καταφέραμε να επανέλθουμε, ισοφαρίσαμε το παιχνίδι αλλά όταν δεν έχεις την κατάλληλη συγκέντρωση, θα το πληρώσεις. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να κοιτάμε τις λεπτομέρειες και να μην χάνουμε τη συγκέντρωσή μας».

Όσο για το κίνητρο του Παναιτωλικού στα Play-Outs ανέφερε: «Θα πρέπει να νικάς τα παιχνίδια: τόσο απλά. Επίσης θα πρέπει να βρούμε και το κίνητρο, να προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ενενηντάλεπτο και να προσέχουμε πάρα πολύ τις λεπτομέρειες».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα