Βόλος: «Θα κατέβουμε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν υπαναχωρούμε»

Newsroom
Μπέος

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Βόλος έκανε γνωστό πως τελικά η ομάδα θα κατέβει με την καλύτερη δυνατή σύνθεση απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο κατέστησε σαφές ότι ο σύλλογος δεν θα υπαναχωρήσει στην απαίτηση να αντιμετωπίζεται ισότιμα.

Στον Βόλο θα λάμβανε χώρα συνάντηση μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου, του τεχνικού επιτελείου και των παικτών για να συζητηθούν όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες 24 ώρες με τον ορισμό του Διαμαντόπουλου ως διαιτητή για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Κάτι το οποίο είχε φέρει την αντίδραση του Βόλου, ο οποίος ζητάει ξένο διαιτητή.

Αρχικά στον Βόλο είχαν τονίσει ότι αν δεν άλλαζε ο ορισμός του Διαμαντόπουλου, τότε υπήρχε περίπτωση να κατέβουν η δεύτερη ομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο μετά τη συνάντηση του Μπέου με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες, εκφράστηκε από την ομάδα η επιθυμία να αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Έπειτα από αυτό, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Βόλος, ο πρόεδρος του συλλόγου ανακαλεί την αρχική του απόφαση και οι κυανέρυθροι θα παρουσιαστούν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των play-offs με τον Ολυμπιακό. Όμως από τον Βόλο τονίζουν ότι αυτό δεν σημαίνει ότι υπαναχωρούν στην απαίτηση να αντιμετωπίζονται με ισοτιμία στη συνέχεια των play-offs.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η νέα προσπάθεια που επιχειρείται για να διαπραχθεί άλλη μια αδικία σε βάρος μας.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου εκφράστηκε η έντονη επιθυμία η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά, παρουσιάζοντας τον καλύτερο της εαυτό της σε μια προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το δεδομένο, σεβόμενος την επιθυμία των παικτών, αλλά και συνολικά τον φίλαθλο κόσμο και το ίδιο το ποδόσφαιρο, και προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλες σκιές για τις συνθήκες διεξαγωγής των playoff ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και έτσι η ομάδα θα κατέλθει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της.

Ωστόσο πρόκειται για μια τελευταία χειρονομία καλής θέλησης, καθώς η ΠΑΕ Βόλος δεν υπαναχωρεί στην ΑΠΑΙΤΗΣΗ της να αντιμετωπιστεί με ισοτιμία και να αγωνιστεί επί ίσοις όροις στους υπόλοιπους αγώνες της».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα