Stoiximan Superleague: Βαρύ πρόστιμο στον Ατρόμητο

Newsroom
λαρισας

bet365

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο του πρωταθλήματος ανακοίνωσε τα πρόστιμα για επτά ΠΑΕ.

Πρόστιμα σε συνολικά επτά ΠΑΕ έδωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan Superleague, με τον Ατρόμητο να έχει το πιο βαρύ.

Συγκεκριμένα για τα επεισόδια που έγιναν κόντρα στον Παναθηναϊκό (58,5 χιλιάδες ευρώ) το οποίο επέφερε και την διακοπή του αγώνα για μισή ώρα αλλά και τα όσα συνέβησαν με την ΑΕΚ (4,5 χιλιάδες ευρώ), η ομάδα του Περιστερίου καλείται να πληρώσει συνολικά 63 χιλιάδες ευρώ. Από εκεί και πέρα, η Ένωση τιμωρήθηκε με 20 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για το ματς με τον Ολυμπιακό (19 χιλιάδες ευρώ) αλλά και τον Ατρόμητο (1000 ευρώ).

Από εκεί και πέρα, τιμωρήθηκαν και οι Άρης (7.500 ευρώ), Ιωνικός (5.000 ευρώ), Παναιτωλικός (1.500 ευρώ), ΠΑΟΚ (9.500 ευρώ) και ΠΑΣ Γιάννινα (4.000 ευρώ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα