ΑΕΚ: Όλοι ήταν εκεί για το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Παπαϊωάννου

ΑΕΚ: Όλοι ήταν εκεί για το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Παπαϊωάννου

Newsroom
Η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου
Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε μέσα σε συγκίνηση τον Μίμη Παπαϊωάννου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου νωρίτερα η σορός του είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Ο Μίμης Παπαϊωάννου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και στο τελευταίο «αντίο» στη σημαία της ΑΕΚ και στον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή του 20ου αιώνα ήταν όλοι εκεί.

Ο Κώστας Νεστορίδης συντετριμμένος μπροστά στο φέρετρο του πρώην συμπαίκτη του, όπως και άλλοι παλαίμαχοι και μεγάλες μορφές της ΑΕΚ. Ο Θωμάς Μαύρος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Λάκης Νικολάου και πολλοί ακόμα.

Εκεί ήταν και ο Μίμης Δομάζος, ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Νίκος Σαργκάνης.

Το «παρών» στην Αγ. Τριάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε φυσικά και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και η διοίκηση της Ένωσης.

Νεστορίδης

Παπαϊωάννου κηδεία

Μαύρος

Μελισσανίδης

Μπάγεβιτς

Μανωλάς

Δομάζος

Κονέ

Αντωνιάδης

Ατματζίδης

Σαργκάνης

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα