Ποιος θα πάρει αυτό το Πρωτάθλημα; | LIVE Play-Offs Madness

Newsroom
Οι Θάνος Σαρρής, Νίκος Αθανασίου, Γιώργος Τσακίρης, Κώστας Νικολακόπουλος, Σταύρος Σουντουλίδης και Χρύσανθος Τσαλτίδης επιχειρούν να απαντήσουν στο εξής απλό ερώτημα: «Αυτό το Πρωτάθλημα της Super League, ποιος θα το πάρει;»

bet365

Η σειρά εκπομπών Play-Offs Madness by Gazzetta έκανε πρεμιέρα και οι Θάνος Σαρρής, Νίκος Αθανασίου, Γιώργος Τσακίρης, Κώστας Νικολακόπουλος, Σταύρος Σουντουλίδης και Χρύσανθος Τσαλτίδης έκαναν την πρώτη προσπάθεια να απαντήσουν στο εξής απλό ερώτημα: «Αυτό το Πρωτάθλημα της Super League, ποιος θα το πάρει;»

Τα συναρπαστικότερα play-offs της σύγχρονης ιστορίας της StoiximanSuper League ξεκινούν το Σαββατοκύριακο και το Gazzetta... τρελαίνεται με τη σειρά εκπομπών Play-Offs Madness, που έκανε πρεμιέρα!

Στην πρώτη εκπομπή, οι Θάνος Σαρρής, Νίκος Αθανασίου, Γιώργος Τσακίρης, Κώστας Νικολακόπουλος, Σταύρος Σουντουλίδης και Χρύσανθος Τσαλτίδης έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα των Big 5 του ελληνικού ποδοσφαίρου και προσπάθησαν να απαντήσουν σε μια απλή, όσο και πάρα πολύ δύσκολη ερώτηση: «Αυτό το Πρωτάθλημα, ποιος θα το πάρει;».

Δείτε την εκπομπή στο κανάλι του Gazzetta στο Youtube, όπου σας περιμένουμε σε κάθε ραντεβού με τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας προς τους ρεπόρτερ μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα