Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε και μπαίνει στην αποστολή με την ΑΕΚ ο Σπόραρ

Σωτήρης Μυκονίου
Παίζει με ΑΕΚ ο Σπόραρ!

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει στον Άντρατζ Σπόραρ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» στην πρεμιέρα των Play-offs, αφού έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να μην έχει τον Ζβόνιμιρ Σάρλια στην διάθεσή του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (19/03-21:30), ο οποίος έκανε ξανά ασκήσεις στο γυμναστήριο και δεν θα είναι διαθέσιμος, ωστόσο ο Άντρατζ Σπόραρ έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος σήμερα και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των «πρασίνων» για το παιχνίδι με την «Ένωση» για την 1η αγωνιστική των Play-offs της Stoiximan Superleague.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με fun games και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα