Άρης: Ατομικό ο Ρουπ, δυσκολεύει η συμμετοχή του στο ντέρμπι

Άρης: Ατομικό ο Ρουπ, δυσκολεύει η συμμετοχή του στο ντέρμπι

Newsroom
Λούκας Ρουπ

bet365

Μειώθηκαν οι πιθανότητες επιστροφής του Λούκας Ρουπ καθώς ο Γερμανός μέσος ακολούθησε και σήμερα (16/3) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι (19/3, 19:00) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Το αρχικό πλάνο των ανθρώπων του Άρη περιλάμβανε την (εντός της εβδομάδας) ενσωμάτωση του 32χρονου μέσου στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου αποφασίστηκε να προστατευτεί στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Φαίνεται όμως ότι ο Λούκας Ρουπ δεν είναι ακόμη έτοιμος να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα καθώς και σήμερα (16/3) περιορίστηκε σε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν έχει πιθανότητες επιστροφής στο βασικό σχήμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αύριο (17/3) θα φανεί αν θα καταφέρει να μπει στην αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα